Mit arbejde fik mig ned med nakken

Bademagi til (også) de vandskrække fra Tinti

reklame

I år har jeg sagt ja til en hyggelig ting – og en spændende ting vel sagtens også ! Jeg har sagt ja, til at være en del af den seje Testfamilie (bloggeredition), som søde Mie har grundlagt. I har før set mig hænge ud med Mie og hendes dejlige unger til diverse events samt måske læst om bla. vores roadtrip til Skagen og videre til Norge (og Dyreparken) sidste sommer.

Som “medlem” af Testfamilien skal man teste små og store hyggelige (og nyttelige og alt mulig andet) ting. Enten ting man byder ind på og vælger via interesse, nødvendighed eller lignende eller ting, som man bliver valgt ud til at teste. Min første test SKREG nærmest på mig af både interesse, NØDVENDIGHED, spænding….ja alt muligt…Nemlig: BADESJOV fra mærket Tinti ! Eller BADEMAGI som jeg efterfølgende hellere vil kalde det !!! Det evnede simpelthen at få min Vega frivilligt i bad – gang på gang…OG få vasket hår UDEN skrig og skrål ! Dét mine venner er ægte magi ! En hjælp til hverdagen som ellers ikke kan købes for penge ! Jeg er fan. Jeg skal have mere af det – i lange baner. I lange lyserøde baner hvis det skulle være direkte efter Vegas hovedet !! (man har vel på (for)underlig vis fået opdraget en prinsesse?!)

Ja sagde “ja tak” til testen og fik kort efter en skattekisten ind ad døren… Vega var allerede fan, da hun åbnede papkassen ind til skattekisten ! Den var da også virkelig fin…og indeholdt ALT hvad ens badehjerte kan begære – eller komme til at begære, hvis man ikke på forhånd vidste at disse ting fandtes !

skaermbillede-2018-01-23-kl-14-13-11

Vi åbnede pakken en fredag aften, og lørdag morgen kl 07.00 var Vega i bad FØRSTE gang !! Og det er altså magi ! Bademagi ! Hun havde nærmest glædet sig hele natten, og hendes første ord lørdag morgen var vitterligt “Mor, kan jeg godt komme i bad nu og prøver det farvede sæbe ??” Jeg prøvede at lokke med morgenmad og ipad (!!) først (jeg var træt), men NOPE, damen ville i bad !

Selvfølgelig var det den lilla badebombe, der blev valgt først…Vega er meget prinsesse lyserød, lilla og rød agtig i hendes farvevalg…meeeen “badefarven” var nu også så sjov – selvom den var blå – at den selvfølgelig også skulle prøves. I princippet ville hun have alle farverne ned i det lille Ikea-badekar med det sammen, men jeg fik overbevist hende om at tage en ad gangen for at nyde dem mest muligt. Det var også okay…så længe jeg bare lovede, at næste gang skulle være i morgen tidlig…eller senere på dagen 🙂

Jeg prøvede at tage en lille film af vores “jomfru-bade-bombe-forsøg”. Ikke en prangende film (og måske skulle vi have ladet vandet løbe imens), men jeg synes nu den er meget hyggelig og viser hvor hurtigt det går med at få vandet farvet…

Og en lille film af glædes-plask i virkelig lilla vand 🙂

Og ja, vandet blev virkelig helt lilla ! At man kan blive ren i så farvet vand, er stadig lidt en gåde for mig…men Vega elsker det, og vi har efterfølgende prøvet flere af farverne samt den lille badetablet, der også farver vandet fuldstændigt – her helt rødt !

img_6732 img_6745 img_6748 img_6750 img_6827

Som sagt – og som I kan se på billederne – Vega er fan ! Og jeg tror aldrig hun vil gå i bad uden farver igen…hehe, det kan jo blive en ny udfordring til den tid 🙂

Og Vega er som sagt lettere “vand-udfordret” ! Hun er ørebarn, og efter hendes dræn nummer jeg-ved-ikke-hvor-mange, blev hun paniskangst for at få vand nær hovedet og ørerne. Det resulterede så i nærmest decideret vand- og badeskræk, så det altid har været en kamp at få hende i bad (for så slet ikke at tale om at få hendes hår vasket) ! Men det her gør altså tricket lige nu – og kan VARMT anbefales. Vi har modtaget kufferten til test som sagt, men jeg vil helt sikkert selv supplere op med nye farver og ny bademagi, når det her er brugt ! Det er vitterlig et hit !!!

Køb din egen skattekiste eller bland dine egne produkter hos sødeste ANDEMORSVERDEN.DK – God service hele vejen igennem <3

img_6829

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit arbejde fik mig ned med nakken