Mit arbejde fik mig ned med nakken - blandt andet fik Crossfit mig op...

Kulde, lockout og Finlandstur

Det er koldt i Danmark. Eller det var koldt, da jeg tog derfra – og tog op til polarcirklen i Finland, hvor der virkelig er koldt og sne i metervis. Men altså, sne er da lidt federe sådan et sted her…her hører det ligesom hjemme, og her går samfundet ikke i stå, folk kører stadigvæk perfekt i bil og ja, livet går ligesom videre uden at det er breaking news på alle kanaler.

At de så har lovet kulde igen, når vi kommer hjem, det er knapt så fedt, for der var jeg ligesom beredt på forår ! Men okay, foråret lader vente på sig, og det er da okay…vi venter bare…

Strejke og lockout er da også lige at blive lidt mat i koderne over. Her kan der vist ikke være tale om at “vente på alt godt”… Jeg bliver helt træt af at tænke på den arbejdspukkel, der kommer til at vente mig og mine kollegaer på regionens hospitaler, når vi skal rydde op efter strejke og måske ligefrem også lockout. Jeg var også på Herlev, da vi strejkede sidst (det er vel 8 år siden), og det var virkelig ikke fedt i mange mdr efterfølgende – for slet ikke at tale om at vi nærmest lige sidste år, blev færdige med at betale det ekstra strejke-gebyr til fagforeningen… Jeg støtter op om min faggruppe – og alle de andre – det er slet ikke det… Men spørgsmålet er virkelig bare om de øverste de forskellige steder virkelig ved, hvad de har gang i… ?!

Nå, men lige nu sidder Vegsen og jeg i en lille hyggelig hytte (rækkehus ish) i Finland og venter på at vores sauna forhåbentlig kan varmes op. Helt op – for vi vil ud og rulle i sneen først, så den skal være varm !

Indernættet er ikke det skarpeste heroppe – og min tlf dør hver gang jeg tager for mange stories i kulden – så indlægget med de mange fiiine billeder om alt det vi render og laver heroppe, må lige vente lidt… Men jeg glæder mig til at vise jer dem, her er bare så fedt ! Og hold øje med min story på insta, hvis I ikke allerede er der…der er Finland-spam i den helt store grad… (@fysmor.dk)

Og apropos navnet…Fysmor.dk…jeg er ikke helt tilfreds og overvejer lidt et skifte igen 😀 Måske er jeg tosset og måske er I ligeglade..??? Hvad siger I ??

f94i5334

signatur vegs Følg os på Instagram Facebook Bloglovin ♥

3 kommentarer

 • Det ser så hyggeligt ud deroppe i Finland!

  Mht navn, så er du stadig Lilletutogmor for mig. Tror det er “svært” skifte navn, så folk “føler det”.
  Har faktisk tænkt flere gange, at Fysmor er lidt for snævert. Det er en faggruppe, og det er jo ikke en fag blog du har…hvis det giver mening.

  Det var mine to cents klogskab😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey fru Slinky 😉
   Jeg havde en tanke med at gøre den mere fagspecifik…og så gik eg HELT ned med stress og kunne ikke tænke to sammenhængende tabker…og det ødelagde totalt navneskiftet ! Det var så dumt at jeg gjorde det lige midt i det hele… Jeg vil så gerne dele lidt ud af de gode ting, jeg har med mig fra mit fag…men hvis ikke heeelt der er modtagere til det, så er det jo også dumt 😉 Jeg skriver dig lige en pb med et tredje navn og så vil jeg rigtig gerne have dine tanker om det…vil ikke lige skrive det her (for så bliver forvirringen da totalt!!) ;D
   MØS til dig !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi hadde det fint i Finland og koste oss med sneen. Hva bloggen skal hete? Vet ikke, men Katrines blogg gir deg frihet i forhold til innhold. Ha gode dager

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit arbejde fik mig ned med nakken - blandt andet fik Crossfit mig op...