Dumme gås....

Sofie Giraf bruger ansigts creme – gør din baby ikke også det??

Hvis ikke, så fortvivl eller panik ej. Jo panik gerne en lille smule…det er altid bedst når man tager sorger og stress på forhånd 😉 Nej, undskyld! Jeg bruger knapt nok ansigts creme, så min Lilletut gør det i al fald heller ikke…endnu! Så vi er i samme båd os to – eller alle sammen formentlig. Men Lilletut kommer til at prøve det, gør hun, for jeg har nemlig fået nallerne i de fineste og mest lovende produkter fra Sophie la Girafe Cosmetics.

2014_ 6_20_ 9_34

“Er Sofie giraf ikke den der plastik giraf med pivelyd til babyer?” spørger du sikkert – og tænker yderligere: “og som hunde elsker lige så højt som babyerne”! Og jo det er det, men nu har den populære og fuldstændig internationale giraf sørme også fået sig en babyhudplejeserie. Som ser så lækker ud – og lyder virkelig lovende.

2014_ 6_20_ 9_33 (1)

Hudplejeserien består lige nu af 6 produkter; en body lotion, en ansigts creme, en protection creme, baby olie, hår & krops vask og en boble bad. Produkt flaskerne indeholder mellem 50 og 200 ml lækkert produkt, og så er alt emballagen genbrugelig lige fra pappet til plastikken. Udover enkelt produkterne fås også et Starter Kit indeholdende ansigts cremen, body lotion, baby olien og Hår & Krops vasken i små handy rejse størrelser på 20 ml, perfekt som en gave til en kommende eller allerede værende mor, eller til sig selv som rejsesæt eller for at prøve produkterne i det lidt små.

Firmaet er i fuld gang med at udvikle en lækker solplejeserie også – og den glæder jeg mig til, da jeg ikke synes jeg har fundet den perfekte til Lilletut endnu.

2014_ 6_20_ 9_32

Alle produkterne fra Sophie la Girafe Cosmetics er økologiske, veganske og eco-cert klassificeret. Der er ikke brugt parfume, giftige parabener eller stærke æteriske olier. Der er anvendt mindre mængder af nogle af de svagere olier i produkterne, men ikke for at tilføre duft til produktet som parfume gør det, blot for at få virkningen fra stoffet. Mange olier har nemlig mange gode egenskaber, og udelukker man alt i en parfume-duft-forskrækkethed kan man risikere at gå glip af nogle fantastiske virkninger. For eksempel er der i ansigtscremen og baby olien brugt nordisk blåbær olie. Denne olie er utrolig rig på de mest kraftfulde antioxidanter, der blødgør og fornyer babys sensitive hud.

Læs mere om indholdet og ingredienserne brugt i de forskellige produkter her og her og her

2014_ 6_20_ 9_32 (2)

For et par ugers tid siden var jeg så heldig at være inviteret af PR-bureauet Kompaskommunikation til et arrangement i Illums Bolighus, hvor netop disse nye “high-end” produkter blev præsenteret. Firmaet Sophie la Girafe Cosmetics kommer fra Finland, og var repræsenteret fra både hovedkontoret (med en Finne/finsk mand (?!)) og fra Precioustoy.dk som er den danske distributør af alle Sophie la Girafe herlighederne. Vi var en god håndfuld bloggere, der mødtes i den skønne børneafdeling i Illum til et stort veldækket morgenbord, en projektor, en masse fine børnestole og endnu flere toplækre Goodiebags.

2014_ 6_20_ 9_32

Først blev produkterne præsenteret en for en og gennemgået for indhold og tanker bag. Og hold da op der er tanker bag. En creme med økologiske ingredienser er jo ikke bare en creme med økologiske ingredienser, når den kommer fra denne serie. Jeanette fra Precioustoy.dk fortalte godt om det hele, og tog os med ind i tankegangen bag produkterne. Ord som “high-end” babyhudplejeserie, ansigts creme, eksklusivt og banebrydende blev kastet op i luften og jongleret rundt. Ikke alle de kære bloggere var lige begejstrede for at der er brugt olier i produkterne, og ej heller for at ikke det danske Astma/Allergi forbund havde været inde over. Men både Jeanette og Finsk-manden forsikrede os om at produkterne ER dermatologisk testet og at de kan bruges til babyer med sart og sensitiv hud – ja, de er beregnet til det! Desuden skal igen nævnes Eco-cert mærket, der også giver en international sikkerhed for at en række strikse kriterier er overholdt.

2014_ 6_20_ 9_32 (1)

Ansigts creme! Til min baby?! But why…??

Det største spørgsmål (tæt fulgt at det med Astma/Allergi forbundet) var helt sikkert: ” Hvorfor skal jeg dog bruge ansigts creme til min baby?” Et godt spørgsmål, som jeg også selv nåede at tænke 7 millioner gange under indlægget. For dét var nyt i mine ører – og også i mange af de flergangsmødre der var til stede, så det var ikke kun mig der var bagud. Jeg nåede ikke at få (rigtig) dårlig samvittighed over at jeg ikke har brugt det til Lilletut før, men jeg kan faktisk godt se en grund til at bruge den nu. For argumenterne til at bruge en særlig sensitiv, ikke fedende- og porreopfyldende creme, der går ind og kickstarter de gode og vigtige processer i huden, og holder den sund og frisk lige fra barnsben gav altså god mening. Og ja, det lyder måske poppet, men jeg er da åben for ideen og har tænkt mig at prøve den på Lilletut. Måske ikke fast 1-2 gange om dagen, men når behovet opstår og nok særligt når kinderne bliver tørre af kulde (forhåbentlig først om mange mdr), sol og mange timers leg udendøre. Og ordet “high-end” det skal Lilletut da også have 🙂 Og tænk nu hvis det er super godt – det lød godt i al fald!

2014_ 6_20_ 9_33

Jeg har snydt og prøvet body lotionen selv på mine hænder. Den virkede lækker, trængte hurtigt ind og fedtede ikke fingrene. Ansigts cremen skulle også være et hit til voksne, og jeg har læst om flere kvinder, der bruger den selv fordi den netop er mild, skånsom og rig på antioxidanter. Ligeledes skulle protection cremen også være god som læbepomade.

Vil du prøve serien?

Ja vil du ikke det? #whatsnottolike ??

Jeg fik en ekstra Goodiebag med hjem, så endnu flere kunne teste de fine produkter og udbrede deres mening om dem. Skal det være dig, så følg mig på Bloglovin (tryk på genvejen ude til siden eller under indlægget) skriv hvem du vil prøve produkterne på i kommentarfeltet under indlægget her (sammen med din mail så jeg kan skrive til dig hvis/når du vinder)…

Du vinder altså både ansigts cremen, protection cremen, body lotionen, baby olien, boble badet og hår/body vasken i fuld størrelse. Desuden får du en lille nøglering med Sofie giraf med som en ekstra lille ting.

Jeg (eller Lilletut hvis hun er sød på dagen) trækker vinderen når jeg kommer hjem fra ferie om to ugers tid – søndag d 20 juli kl 22. Så har I også lidt tid til at få kommenteret og meget gerne sprede budskabet om lodtrækningen 🙂

1,2,3 sæt i gang…

2014_ 6_20_ 9_33

39 kommentarer

 • Lisbeth Wilhelmsen

  Jeg vil elske og prøve det hele på mine 3 dejlige piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Ellegaard Frederiksen

  Jeg vil prøve den på vores søn Tobias på 8 år. Han har døjet meget med børne eksem som helt lille. Nu er det mere ret tør hud i ansigtet. Og mon ikke lillesøster Ida på 4 år også vil prøve de efter sigende fantastiske produkter.

  God ferie 😉

  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Eriksen

  Nøj denne goodiebag vil jeg gerne prøve på vores datter der kommer til verden til september. Så lækkert.

  God sommer
  Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Lækker giweaway, som jeg vil prøve på min datter 🙂
  81helle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Josefsen

  Hvis jeg vandt denne lækre goodiebag, så ville jeg forkæle mig selv og min lille baby dreng som meget snart kommer til verden, vi satser på i slutningen af juli 🙂

  God ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstone larsen

  Ville prøve det på mine to dejlige drenge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nygaard

  Jeg vil gerne prøve serien på min lille kommende baby dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Sikke en god anmeldelse du har skrevet! Jeg ville elske at vinde disse fine produkter til
  Mine to små tvillingedrenge, der gerne skulle komme til verden i slutningen af juli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg skal da prøve produkterne på barnet af hjemmet, hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den vil jeg rigtigt gerne prøve på Olivia på 20 mdr og kommende bebs i september!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det skal min lillebror da helt sikkert afprøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil rigtig gerne afprøve disse produkter på mine to skønne piger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle Blobberne da helt sikkert og måske jeg lige må låne lidt ansigtcreme – det bliver jeg jo nærmest nød til, hvis det er så lækkert som du skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Det lyder som nogle lækre produkter! Mine drenge (Aske på 2 år og Ole på 4 uger) er disponeret for sagt hud fra deres far, så jeg går meget op i hvad jeg putter på den. Aske går i naturbørnehave, og får derfor ofte tørre kinder af vind og vejr. Så derfor kan jeg godt se pointen i ansigtscreme. Han får i forvejen ofte fedtcreme fra apoteket i ansigtet for at beskytte hans hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde denne og forære den til en kær veninde-mor #godkarma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne rantanen

  Min søn har elsket Sofie giraf produkterne og jeg ville elske at vinde produkterne til lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie Juel Nielsen

  Så lækker goodiebag ! Vil jeg helt sikkert gerne bruge på lillepigen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Jeg ville elske og afprøve det på min lille datter Luna på lige knap 3måneder.
  Håber jeg/hun vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kersti Moos

  Gad jeg kunne vinde dem til mine dejlig to drenge. For mænd har os brug for creme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Henriksen

  Vi (min søn på 4 år, min mand og jeg) bruger mest øko produkter og ville elske at prøve noget nyt, vi er ikke så delt op i om det er til børn eller voksene, bare det er super lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Christiansen

  Jeg krydser fingre for at det bliver mig som vinder den herlige cremeserie.
  Min lille Viggo på 3 mdr skal nyde herlighederne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Herhjemme elsker vi Sophie, og er sikker på vi vil knuselske disse produkter også! Vi krydser fingre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Det vil jeg gerne prøve på en venindes pige på knap 2 og den/dem hun har i maven. Det har været en større kamp så det ville være fedt at kunne give hende (og så ved jeg om det er noget jeg selv skal investere i når jeg når dertil). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil prøve alle de lækre produkter, med min datter på 15 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Sikke nogle fine og spændende produkter! Jeg ville elske at få liv at teste produkterne på min dejlige lille Marcus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • High-end-barn kræver da high-end-hudprodukter! Så klart at Kamma skal vinde det der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja thygesen

  Det skal da bruges på lille lækre Cornelia så hun kan blive endnu mere mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla vedelsby

  Ville Elsker at prøve disse lækre produkter på min søn Matti på 20 mdr, som elsker at få creme på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lillelund

  Det er da lige noget for de frække børnene hjemme hos os…
  Bastian, Frede og Ronja 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal Ane da prøve:):) efausing@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S.

  Åh.. Skønt!! Ville jeg elske at vores kommende lille prut kunne prøve 🙂
  Håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh hvor ser det lækkert ud!! Min lille Konrad skal da selvfølgelig prøve produkterne. Mon ikke de kunne gøre lidt underværker på hans savl-eksem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Krabbe Møller aka mor_til_sebastian

  Ihhh hvor jeg krydser alt hvad jeg kan få lov at prøve disse (med garanti) lækre produkter til Sebastian, jeg er ekstremt dårligt til at bruge produkter til S, fordi jeg selv ikke kan tåle ret mange, så vil rigtigt gerne finde nogle lækre produkter jeg kan bruge til lille manden 🙂 jeg krydser fingere… kh. mor_til_sebastian 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Gregersen

  Det kunne da være så fedt at vinde til mig og min lille Frederik. Da vi var til fem mdr. S undersøgelse i fredags, viste jeg lægen noget tørt hud han har på mavsen, og han sagde at jeg bare skulle købe en fed creme, men det kunne da være lækkert med en lille olie til 😉 … Især fordi han har haft feber no stop(!) lige siden :/ .. Det har taget hårdt på mors bryster, fordi han (selvfølgelig) har fået fri adgang i dette vejr… Pyyyyha …. Så kunne helt klar godt bruge noget forkælelse ❤️❤️❤️ … Desuden er mine fingre så (MEEEGA) tørre at det halve kunne være nok, fordi jeg ammer, og det er endnu ikke lykkedes mig at finde en håndcreme der tørre hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve på min datter på 21 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina dybvad

  Det skal Sebastian da helt sikkert prøve. Så kan han blive helt blød og lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M Lykke

  Super fin anmeldelse – virkelig fin.. Følger dig allerede på IG og nu også bloglovin(tog mig så ret lang tid at finde ud hvordan men tror jeg følger dig der også nu).. Ville elske at vinde produkterne til min datter på 2 år. Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så kære dejlige damer blev der ENDELIG trukket lod!!! Jeg beklager ventetiden i dyb spænding…men vi havde et problem med en kantsliber der åd hele vores dag!!!

  Nå men via “Find en vinder” som jeg altid bruger til mine konkurrencer blev det kommentar nr 30 der vandt aka Malene Lillelund!

  Tillykke…glæder mig til at høre hvordan de tre frække basser tager imod produkterne. Giv endelig lyd 🙂
  I andre ind og støt børnecancerfonden med jeres køb…og ps den hårshampoo er BARE GOD i mit og konens hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme gås....