Regnbuefamiliens Pride - hver for sig!!

Så så man lige mig….

…give fuldstændig los til Priden?

…have styr på mit liv?

…ligge upassende billeder og kommentarer på Instagram?

2014_ 9_ 1_20_26 “Ohh no” til de første to…altså som i et meget stort og rungende NOOOO. Formentlig meget passende efterfulgt at et “not at all!”

Men så til gengæld “Yep”, “Hep”, “Nemlig” “Exactemundo” til det sidste! Hvornår lærer jeg ikke at være Katrine 14 år gammel, der bare synes at folk der gør mig noget skal have 50.000 gange igen! Højere Vildere! Hævn er bare lige mig åbenbart. Ikke at jeg sidder her og blærer mig over det og er stolt over det. Nope jeg hader at det skal være sådan, og jeg prøver virkelig at undertrykke det, men alt for ofte (faktisk næsten altid) lykkes det ikke helt. Heller ikke i går formiddags hvor jeg postede et billede med et utrolig sandt saying omkring morgner og kaffe. Tilforladeligt tænker I nok…tja måske! Men læg så lige nogen lidt for ærlige, lidt for afslørende og lidt for heartbreaking hashtags oveni…not so sweet anymore! Heldigvis er der på Instagram så mange dejlige damer, der lige kan banke lidt fornuft ind i knolden på en…TAK (Johanne, Stine og jer andre). “SLET”, “DELETE” var kommentarerne..og nåhr ja tanken havde dog også strejfet mig, altså at det lige var sharing TOO MUCH, men tænkte på den anden side også at det var jo min følelse lige nu, så det skulle ALLE da vide! Åhh Katrine 14 år; tøjl’ dine følelser og udbrud!! Jeg undskylder hvis nogen af jer fik det læst og korsede jer!

Anygays (om man så må sige) så var det i hvert fald løgn, løgn, løgn og latin det med at give los til Priden! Hold nu kæft hvor var jeg bare kedelig.mormor.dk! Im sorry over at jeg ikke kan give jer vilde historier, billeder eller lignende. Men jeg kunne simpelthen ikke trække mig selv op! Min smukke veninde havde jo ellers sørget for lækkert nedringet tøj, en vogn fuld af glade mennesker og fri bar – og toilet på vognen – #whatsnottolike?! Men jeg kunne ikke!! Hele formiddagen lå jeg med mavesmerter, varmepude og et glas cola (pepsi max)! Kl. 14 stod jeg op og kørte ind til byen – og gik i HM og Søstrene Grene! Ohh yeah crazy mamma! Da paraden var nået Rådhuspladsen teamede jeg op med nogle veninder og gik i Studiestræde for at drikke en Somersby. Og så gav det sig til at Ø S E ned! Vi prøvede at finde ly et sted, men det gik ret hurtigt op for mig at jeg var så langt fra festhumør, lesbisk-kødmarked og bøsse-hyl som det overhovedet var muligt at komme. Ja, jeg følte mig nærmest helt malplaceret og hetro!

2014_ 9_ 1_20_26 (1)

Så jeg tog hjem til mit barn og mine svigerforældre. Konen kom med en veninde og gik igen med en håndbajer og ingen aftensmad – følte jeg mig lige som hendes mor et øjeblik mens jeg sad der i sofaen i joggingtøj og vinkede farvel til de to feststemte…øh ja! Kiksede.mor.dk! Øv, hvor jeg hadede mig selv for ikke at kunne! Ihh, jeg ville så gerne…eller måske ikke helt alligevel – for kender I det der med at føle sig forkert i en mængde? Ikke rigtig at vide om man hører til eller ikke gør? Ikke at vide om man er til fugl eller fisk (so to speak!)? Aftenen hjemme var egentlig rigtig hyggelig med svigerne, ipads og vin i sofaen. Natten not so much! Jeg kan bare ikke sove når konen er ude, sådan er det åbenbart også selvom vi ikke er sammen! Hold nu kæft noget bæ for selvfølgelig sov Lilletut hele natten…what are the odds!?!?! Næste dag hænger meget sammen med Instagram-historien så kan bare sige; øv, av min mave og dårlig søndag!

2014_ 9_ 1_20_26 (2)

Hvilket jo ligger direkte op til punkt nr 2 “styr på mit liv” – not so much! For dævlen; kone – ikke kone, fugl – fisk, fest – ikke fest, tænke – ikke tænke, bo sammen – bo ikke sammen! Hvornår begynder Livet at være let? Og måske lidt indlysende og selvfølgeligt? Findes der mon flere sider af den samme sag (so to speak)?

For dævlen; ny uge, nye tanker, nye frustrationer: I need Coffee!!!

2014_ 9_ 1_20_25

 

9 kommentarer

  • Åh, jeg har sådan lyst til at kramme dig og ae dig på håret og sige, det nok skal gå alt sammen. Et skridt ad gangen. Det lyder pissehårdt og meget forvirrende det hele. Men du skal huske at trække vejret. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine B

    Kære navne-søster, jeg var en af dem, der så det kaffe-billedet i går og efterlod også en kommentar. Dog ikke en “slet lige det der” og jeg korsede mig heller ikke. Tænkte nok ikke så langt, som andre gjorde (men hey, det var jo også søndag). Fik bare ondt i maven på dine vegne og syntes det var (er) synd for dig, at du skal have det sådan. Og så endda helt uden at kende dig… Håber det bedste for dig og familien og snager så lidt mere med her fra sidelinjen. God aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Du sød!! Og det var helt sikkert også sådan jeg forventede folk ville tage det! Men frygtede selvf det andet, og da det så var facts…så blev jeg lidt bange for det – og slettede det! Konen sys også jeg gik over stregen – og DET må jeg ikke! Det er en gammel aftale mht mit bloggeri og instagrammeri!!! Og taaak, for dine tanker – det varmer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg nåede kun lige at se det kort, og min tanke var bare stakkels dig. Lød ikke til at være rart. Så sender en cyber-krammer din vej 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Tak for cyber-krammer! Alt varmer og jeg returnere meget gerne 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Rink

    Jeg så kaffe indlæggen ikke. Hmmm men lyder ikke rart. Gay prite har ikke så stor en tydning for mig, men hvis den gør det for dig forstå jeg godt at du er ked af det. Det er ikke nemt at feste hvis man har det ikke godt. Man skal huske at lytte til sin egen krop.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Du gik ikke glip af andet end nogen smertene ord!!! Mit hjerte gjorde ondt! Og nej, jeg kan ikke feste for tiden – og fordi jeg ikke kan, betyder det jo ikke at konen ikke må! Jeg ville nok bare ønske at jeg kunne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Eva Rink

      Det kan jeg godt forstå. Så bliver man måske lidt bitter indeni at konen godt kan.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnbuefamiliens Pride - hver for sig!!