Problemer i (mit) paradis...

Elsk Viaplay sammen med mig og Lilletut – kom med os til børneevent i Kødbyen og/eller VIND abonnement til Viaplay

(Sponsoreret og præmieret til jer af Viaplay, meninger og tekst af mig)

Viaplay kan ses offline.

Viaplay har Diego.

Viaplay har Dora.

Viaplay har Ni-Hao, Kai-Lan.

Behøver jeg så egentlig at sige mere?!?!

Vi ELSKER Viaplay herhjemme – og det er seriøst og uden nødvendighed af sponsoreret indlæg, jeg kan sige dette! Lilletut ELSKER Diego, Dora og Kai-Lan. De tre venner dér kan redde en alt for tidlig morgen, en lang biltur, en lang togtur med DSBs “internet adgang”, en sygdom og en ulvetime før mad og puttetid. Jeg har før skrevet indlæg om det – læs fx Vi klarer alting SAMMEN eller #Watchoutforthemommypolice.

Og så er de sgu lærerige de programmer. Tutti kan takket være Diego og Dora tælle til 10 på engelsk, sige flere vendinger ind i kontekst på engelsk og så har hendes fantasi fået et kæmpe boost af de selv samme serier.

Lilletut “climber” op ad væggene herhjemme fordi de er lianer, hun “swimmer” og “sleeper” og synes at maden er “delicious” og så siger hun “Help me” når hun skal have hjælp! Hun er simpelthen for nuttet med det engelske – og dygtig! Faktisk kan min mor berette (hun er nu pensioneret engelsklærer for første klasse) at Tutti faktisk er bedre til engelsk allerede nu end de børn hun havde i skolen sidste år! Thats crazy!

Kinesisk kan Lilletut dog ikke endnu, men nu kan da snakke dem lidt efter munden, og sidder meget opslugt af pigen og hendes fantasifulde og moralsk-rigtige univers.

 photo 2C59D6A8-8C1F-4B6C-938C-5FBCAEE05726_zpsn5m1yrtz.png

Og så elsker jeg muligheden for at gemme/downloade en kæmpe stak af yndlingsserierne i programmet (appen) så man kan se dem offline også. Seriøst det er et must – især for os der ikke har internet på vores ipad. Vi har brugt muligheden tusindvis af gange og den har været en absolut lifesaver ved mange lejligheder – især på alle vores togture med DSB og deres såkaldte mulighed for internet i vognene.

 photo A9C057BD-0CF3-43B7-A6A9-945973BDE361_zpsab1gnvlg.png

I samarbejde med Viaplay vil jeg gerne give jer, skønne læsere, muligheden for en eller to ting…

1: Vinde to billetter (til dig og dit barn) så du kan deltage i et superfedt børneevent med mig, Lilletut (og andre mommybloggere og deres børn); Søndag den 21. juni fra kl. 12-14 på NOHO i kødbyen, Kbh, arrangeret af Viaplay.

2: Vinde et 3-mdrs abonnement til Viaplay – med rig mulighed for streaming af de fede børneprogrammer og offline tjenesten  – lige til at tage med på sommerferien i udlandet, i flyet, bilen, teltet, sommerhuset eller derhjemme.

Jeg er så heldig at jeg må invitere 3 af jer skønne læsere med mig til eventet, så jeg håber at DU har lyst til at joine mig, så vi sammen kan få inspiration til sommerferien præsenteret af et rejseselskab, smage lækre små retter til os og vores børn og høre om nogle af de spændende serier og film, som Viaplay tilbyder familiens mindste.

Følg også med via hashtagget #viaplayoffline, hvor du kan se billeder fra børneeventen og opleve andre offline-oplevelser fra Viaplay. Del også gerne selv dine billeder af dine oplevelser.

Det eneste du skal gøre for at få et lod i puljen, som jo både indeholder 3×2 billetter til eventet OG 3 x 3-mdrs Viaplay abonnementer, er at svare på nedenstående spørgsmål:

(Vinderen trækkes på torsdag d. 18 juni 2015 kl 21.00)

Kan Viaplay streames offline?

Ja

Nej

Svært ikk’ 😉 Saml alle hjernecellerne og smid mig et svar under indlægget her… Glæder mig til at se dig og dit barn til hygge…

Hvis ikke du har tålmodighed til konkurrencen udløber, så tryk dig ind på Viaplays hjemmeside HER og bestil selv vidunderet…

17 kommentarer

 • Camilla Hovej

  Svaret er da selvfølgelig JA 🙂

  Åhhh jeg vil da bare SÅ gerne med til eventet sammen med Nicolai – måske et lille plaster på såret over at storesøster rejser til Malta med mormor & morfar og at han bare skal være hjemme med kedelige mor & far 😉 Og så kunne det da være pisse hyggelig at se hvem det er der sidder bag blogger skærmen 😉 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Så lægger jeg også et lod ind hos dig for vil da vildt gerne med! Sammen med My på 2 år. Og svaret er ja Viaplay kan streames offline. Perfekt til vores sommerferie med mange timer i et fly med en madame der ellers ikke kan sidde stille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Ja det kan det, og det er bare super smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Svatet på den urimeligt svære quiz er ja!
  Jeg vil gerne smide et lod i puljen på 3 mdr abonnement. Bor i det mørke Jylland, så kan desværre ikke deltage i eventet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Svaret er ja
  Otto og Hugo og jeg vil elske at vinde 3 månerders viaplay så Dora med flere kan komme hjem til os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Alle hjerneceller samlet, svaret må være JA 😉 Hvis jeg bliver en af de heldige, har jeg helt sikkert en veninde i det Københavnske, som vil med til eventet, for der er lidt for langt fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iman ghalajini

  Jaaah :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Det må da vist være et JA 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Ja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Svaret er JA 🙂

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ja 🙂
  Ville elske st møde dig og din datter… Følger flittigt med på bloggen 🙂 har en datter der er nogenlunde samme alder som din 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja – og det er super smart!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svaret er ja 🙂
  Det ville være helt fantastisk, at komme til event med sammen med dig søde Katrine 🙂 Har længe gerne ville mødes med dig, for du er sgu en inspirrende person <3 Håber på at jeg kan være den heldige i denne omgang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Richter

  Svaret er da ja 🙂

  Det lyder til at være et event lige for min Celina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Problemer i (mit) paradis...