Lorte-mor !

Hov – hvad er nu den af…??? (wt*beeeeep*)

Hov !! Er det ikke mig ?!?

I tv ?! I reklamerne ? Og på Kanal 4’s facebook ??

Skærmbillede 2015-09-08 kl. 18.52.08

What, så var der vist noget om det der reality – eller som jeg ynder at kalde det “dokumentar” program, som jeg skrev om HER

Jeg elsker, at I gættede på Robinson og endda med mig som vinder. Jeg elsker jer! Og så er det i virkeligheden bare “Nyskilt” det hele drejer sig om.

Så ja, over de næste 9-10 uger kan I se og høre lidt mere om mit liv efter skilsmissen – på godt og ondt! Lilletut vil være med – i enkelte afsnit – sløret! Jeg hader det. Fordi jeg så gerne ville have hende med – for hun ER og bliver mit liv, og det hele min dag (og Verden) drejer sig om. Men det ville eks-konen bestemt ikke gå med til. Så da der allerede var blevet filmet med Lilletut, da eks’en forsøgte at nedlægge veto, kunne vores eneste kompromis med tv-selskabet blive at Tutti blev sløret.

I aften er første afsnit og første gang jeg er med. Vi er 6 deltagere, men alle er ikke med i hvert afsnit, vi er vist med i en 5-6 stykker hver.

Det hele kommer hver tirsdag (startende idag) kl 21.00 og kan også ses på deres nutv.dk

Hvad sys I ?? Er I skuffede ?? Glæder I jer ?? Bliver I hængende med/uden dokumentar ??

Ps, jeg h.a.d.e.r mig selv i de interviews ! Jeg er vildt ugly-bugly med kæmpe kæbe og vilde øjne!! PINLIGT!

Skærmbillede 2015-09-07 kl. 14.58.28

Se en lille teaser her: KLIP

15 kommentarer

 • Pia

  Jeg var vild med 1.sæson af Nyskilt, da jeg selv blev skilt i begyndelsen af året. Glæder mig til den nye sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ej, så skal jeg da følge denne gang! OG, hvor er du lækker på billedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg fulgte trofast med i første sæson og græd til samtlige afsnit. Det er ekstremt ærligt og jeg har kæmpe respekt for dem, som vi får lov til at følge. At man tør dele sådan ud, det er sejt!
  Jeg synes altså, at du ser skøn ud på billederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ej hvor fedt!! Det glæder jeg mig til at se 🙂 Synes sæson 1 var super god, og med dig (og sløret lilletut) kan den kun blive endnu bedre 😉 Sidder klistret til skærmen om en time,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej hvor ville jeg ønske, at jeg havde kanalen! Det ville jeg SÅ gerne se 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes du er sej med dobbelt sej på! Jeg er (tro)fast følger på bloggen og er bare mere vild med dig nu.. selvom jeg tænkte “Hvorfor kalder hun barnet for Vega – hun hedder jo Lilletut” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kære Kat 🙂

  Jeg er en af dine faste følgere, og lige da jeg læste, at du skulle være med må jeg ærligt indrømme at jeg tænkte “Åh nej”.. Jeg frygtede lidt, at det ville blive en lettere pinlig affære, en omgang mudderkastning mod Marie og at følelserne måske ville rende af med dig, som de jo af og til gør her på bloggen.

  MEN jeg må æde alle mine ord (eller tanker) – for hold nu op hvor var det bare et fint program! Det var helt rart at opleve dig på ‘ægte’ vis, og selvom din fortælling er bundærlig, synes jeg bestemt også at den er respektfuldt overfor Marie. Jeg glæder mig enormt meget til at følge dig/Jer i de kommende programmer 🙂

  Så kæmpe ros herfra! Og så er jeg slet ikke i tvivl om, at du er en helt fantastisk mor! Husk nu på ikke altid at være så hård ved dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Den ene dag er du “lorte-mor” og klager over at du ikke kan fokusere på det du har. Den næste dag er der game-face på, og du leger “reality-mor”. Kathrine for dælen, slap nu af og drop det se-mig-liv og bare ‘vær’. Hvor kommer behovet fra at lægge noget så privat ud i et realityprogram, for det ved du jo godt, at det er. Dokumentarer er selvkritiske og har sagligt indhold. Nyskilt, de unge mødte og singleliv er underholdning, en slags Se og Hør i tv-format. Forstår ikke, at du vil have lilletut skulle deltage. Det er jo et voksen program om voksen konflikter og tanker. Ja, jeg er sgu uforstående for dit valg. Høst anerkendelse hos dine nære og ikke hos følgere og ryg-klappere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Alle kan have dårlige dage. Det betyder ikke, at man skal lade være, med at gøre det man synes er sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Skov

   Enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men Liv, husk nu lige på tidsperspektivet!!! Optagelserne er jo nogen mdr tilbage…og de er faktisk netop medvirkende til at jeg har det pisse svært! De har fået tyret mig helt tilbage i tiden…så jeg stresser over alting nu. Og så er det også dem jeg har stresset over…de har taget meget af min tid og rigtig meget af mine tanker!! Men jeg har jo ikke kunnet springe fra! Jeg må rode mig ud af det jeg roder mig ind i!
   Og som alle bloggere drømmer jeg om at kunne leve af min blog! Eller i det mindste bare gå nogen timer ned om ugen i mit normale fuldtidsjob – og det kræver at nogen ved hvem og hvor jeg er ! Det håber jeg at flere ved efter dette… Sån helt naivt ærligt form the buttom of my heart!
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det (semi-)korte svar:
  Fortsætter med at læse med, ser ikke dokumentar 🙂
  Og som pip, så var jeg blevet edderspændt rasende, hvis nogen involverede mit barn i et dokumentar-/reality-tv-program – det ville jeg under ingen omstændigheder samtykke til, så det veto fra ex’ens side forstår jeg altså godt… Drøftede du det med hende, da du selv sagde ja til at medvirke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Enig. Havde også nedlagt veto. Egentlig lidt vildt, at du trumfer hendes veto og stadig vil have lilletut med. Man er jo to forældre, og må respektere hinandens grænser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vidste ikke at hun ikke ønskede det, da de skød video til det første program! Og ikke engang jeg har rettigheder til hverken at se eller nægte dem at vise noget der er filmet!! Derfor!! Hun er ikke blevet filmet siden….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vidste ikke at hun ikke ville have hende med – havde virkelig ikke tænkt hun ville sige nej, når hun nu er frit til gængelig på både blog og IG! MEN da der allerede var filmet til det afsnit du lige har set, så var der intet at gøre! Desværre! Ikke engang jeg havde rettigheder til at få det stoppet! Jeg må ikke engang se noget før det vises….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte-mor !