Vintertøj til Tutti - med rabat til Angulus støvlerne

Skilsmisse – igen og igen… ??

Er der nogen, der har fulgt med her i længere tid, der er i tvivl om at en skilsmisse måske ikke lige er “the shit” ?!

Noget man kan ønske for sin værste fjende – og så faktisk alligevel ikke! Selv de fortjener det sgu ikke. Ingen fortjener at få taget tro, drømme og håb fra én. Ikke engang dem der taler grimt om dig – eller mig.

Skilsmisse ændrer én.

Og er et gulvtæppe der bliver revet væk under en, som man på en måde ikke mærker bliver fjernet, fordi det sekund ordene falder bare går så pisse hurtigt, men på en anden måde bare vælter en omkuld med et brag. Et brag der smadrer alt og som hele Verden omkring en burde have hørt!

Jeg ved snart ikke, hvem der mest af alt smed den anden ud i min og ekskonens skilsmisse, men jeg ved hvert fald at jeg er lige ved at smide alt væk endnu engang. Lang tid efter min egentlige skilsmisse, hvor jeg egentlig havde lagt låg på alle følelserne en gang, føles det som at være “nyskilt” igen!

Og det er pisse hårdt.

Igen.

Hvor ville jeg ønske at jeg ikke skulle hive mig selv igennem det hele igen og igen. Første “igen” da programmerne blev skudt, andet “igen” nu hvor de bliver vist!

Jeg er så forvirret oven i kasketten, at jeg ikke rummer meget andet. End mig selv. Tanker. Smerter. Forliste håb. Tvivl. Og jeg skubber folk væk. Og gør dem kede af det. Jeg vil det ikke, men jeg gør det alligevel. Jeg hiver til mig med den ene hånd, og jeg skubber væk med den anden hånd.

Jeg genkender mig smerten fra sidst og lader den af en eller anden årsag bide sig fast. Og ødelægge den glæde der ellers var lige her nu. Det jeg troede var væk og overskygget af fornyet håb og tro på fremtiden, kiler sig frem igen. Ind imellem os.

Skilsmissen har trukket sine spor, og pludselig bliver de lyst op igen, selvom jeg troede de forevigt var slettet. Men måske har jeg ikke arbejdet mig igennem den. Måske har jeg blot dækket sporene, trukket tæppet henover og hastet videre. Måske er jeg nød til at vende om, trække tæppet væk og få slettet sporene – et for et.

For tiden læger ikke alle sår. Drømmenes balloner bliver ikke bare fyldt med tom luft.

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 22.00.47

 

// Billedet er fra pinterest men så pænt

3 kommentarer

 • Line

  Da jeg flyttede hjem til Danmark sidste år efter et år i Frankrig, var det rigtigt hårdt, da jeg havde fået nogle venner, der virkelig betød meget for mig, som jeg vidste, jeg ikke kom til at se igen. Samtidig havde jeg besluttet mig for at dræbe min angst en gang for alle, da jeg ikke kunne leve med den længere. Jeg troede selv at det bedste var at hele tiden tænke over det, (du ved, ligesom du selv siger, med at ikke bare lægge det ind under et tæppe, men at trække tæppet væk og prøve at slette sporene), men jeg fandt ud af, at det at gå og gnave på det bare gravede mig dybere ned, og den bedste måde at komme videre var bare, at hver gang de negative tanker kom, blev jeg nød til at skubbe dem væk ved at tænke på noget godt. Jeg ved godt, at det ikke er den samme situation, du står i, men jeg håber, at du måske alligevel kan bruge det til noget. kh din trofaste læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et godt indspark Line…for ja, måske skal man ikke altid gennem analysere alt til ukendelighed igen og igen…. JEg kan altid bruge jeres kommentarer til noget. Jeg tænker altid over hvad I skriver og prøver at se mig selv i den situation som I beskriver…
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Katrine.
  Jeg har tidligere læst din blog og genopdagede den nu da kanal 4 lige viser dit kønne ansigt. Jeg ved egentligt ikke helt hvad formålet med min kommentar er, måske bare at dele erfaringer.
  I 5 år havde jeg en kæreste som var min støtte og ultimative tryghed. Jeg var en idiot og valgte derfor at gå fra ham. Jeg vidste at det var det rette at gøre, men perioden efterfølgende var stadig den sværeste i mit liv og jeg lovede mig selv aldrig at gennemgå noget som det igen.
  Kort efter bruddet med min eks, begyndte jeg at se min nuværende kæreste. Vi havde også en lidt usædvanlig start, så der gik lidt tid før vi besluttede at det skulle være os. Alt imens jeg bearbejdede mit forliste forhold… Det viste sig hurtigt at jeg ikke var ovre min eks og den tryghed han havde givet mig. Så imens jeg forsøgte at opbygge noget nyt, tænkte jeg tilbage på det gamle. Tiden læger heldigvis alle sår og på trods af søvnløse nætter, mange bøtter is og sindssygt mange tårer, så er jeg her tre år senere kommet godt videre. Jeg har givet slip på det gamle og er startet på noget nyt. Noget godt, men noget svært. For min nye kæreste har et barn. Og det er det sværeste jeg nogensinde har prøvet i et forhold. At skulle dele ham med den vigtigste person i hans liv og erkende at mine værdier som forælder ikke nødvendigvis deles af ham. At indse at jeg ikke er den vigtigste i hans liv. At forsøge at skabe en hverdag hvor der er plads til mig, for man kan ikke bare klemme sig ind i en hverdag, hvor der er en rutine og en måde hvorpå man gør ting. Jeg var uenig i mange ting og følte mig så valgt fra. Så jeg trak mig. Langt væk. Vi har også skændtes og råbt ekstra højt, men jeg ville ikke tage det tilbage. For det var i de øjeblikke vi var mest ærlige omkring hvad vi hver især havde brug for. Det er en sindssyg balancegang og man skal gå på kompromis igen og igen. Man sletter ikke sine drømme, man redigerer dem bare.
  Håber på det bedste for dig og Vega. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintertøj til Tutti - med rabat til Angulus støvlerne