Fredag aften på burger bar med...

Børnetøj behøver ikke koste kassen

// Reklame //

Jeg er helt sikker på, at alle mødre kender til det der med at købe tøj og udstyr til børnene frem for til sig selv. Jeg har hvert fald nærmest ikke købt nyt tøj til mig selv, siden jeg blev gravid med Lilletut, og det meste af mit tøj kunne virkelig godt trænge til en udskiftning.

Lilletut derimod har aldrig manglet det mindste, og gør det bestemt heller ikke nu ! Hun har tonsvis af lækkert tøj. Og det har hun altid haft, helt siden hun var lige nyfødt og var i størrelserne i ca en uge og havde omkring 20 styk af hver tøj-del. Min søster nyder lige i øjeblikket godt af den del, da alt Lilletuts babytøj lige nu er hjemme hos hende, og skal til og i brug igen på hendes snarlig fødte bitte baby.

Jeg har helt sikkert haft købt alt for meget. Som i virkelig alt for meget ! Men børnetøj – og især babytøj – er da bare det fineste.

Tutten er lige nu i str 98/104, og hvor hendes babytøj nemt kunne genbruges, må jeg erkende, at det kan det ikke på samme måde længere. Tøjet bliver langt mere brugt på “den hårde måde” eller bare “børnehave-måden”. Hun vokser heller ikke så hurtigt længere, og derfor bliver tøjet også brugt i en meget længere periode og altså også vasket (og tørret) mange mange flere gange.

Jeg har mange børnetøj’s mærker, som jeg er vild med, og jeg køber også meget blandet til hende af både “mærketøj” og “highstreet tøj”. Børnetøj behøver ikke koste kassen for at være godt. Og Lilletut har rigtig meget tøj fra Føtex og Bilka’s mærke VRS Fashion, som hun både har testet for mærket, men også som jeg selv har købt gennem tiden. Jeg KAN bare ikke gå ud af en Føtex uden at have købt noget tøj til hende – og så har de jo også rigtig tit 40 % og så SKAL man jo næsten købe noget.

Jeg er især vild med deres sweatshirt, kjoler, nattøj og strømpebukser. Og Lilletut har mange af dem.

IMG_5997

Desuden har de lige lavet disse lækre jogging bukser, der er en anelse baggy og bare Verdens blødeste.

IMG_5994

Nattøjet er dejlig blødt, og hun har faktisk haft et sæt eller to i hver størrelse, som hun har været i.

IMG_5996

Tøjet fra VRS Fashion kan både tåle vask – også på 60 grader – og tørretumbling; og meget af det. Jeg tumbler faktisk alt Tuttens tøj, og jeg synes egentlig ikke, at det mister hverken form eller farve nævneværdigt af det.

Tøjet kan købes i Føtex og Bilka rundt om i landet.

Kender du tøjet fra Føtex og Bilka ? 

// Reklame //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften på burger bar med...