Det var i dag et vejr, et - lykkeligt, lyst, roligt og trygt - forårsvejr

Gør weekenden lidt sjovere – fyr den af !

Sponsoreret

Åhr ! Om 3,2,1 er det WEEKEND <3

Jeg elsker weekend. Jeg elsker, at man kan vågne op til en langsom start på dagen, spise og drikke noget lækkert til morgenmad, se morgentv og bare lade dagen tage form præcis som man ønsker det.

Især elsker jeg, når vi ikke har for mange faste planer, Tutten og jeg, og altså bare kan gøre, hvad lysten og vejret lige bringer med sig. Men hermed ikke sagt, at vi bare dovner den indenfor hele dagen. Jeg har en ting med, at vi SKAL ud af lejligheden hver dag. Om vi så skal cykle en tur, på legepladsen, på cafe eller gøre som i videoen her… Så skal vi altså udenfor – og have lidt luft under vingerne !

Og jeg skal da heller ikke sige mig helt fri for, at jeg ikke bare engang i mellem kunne ønske mig Lilletut op i kanonen 😀 Altså helt billedligt talt og i overført betydning… For nogen gange kan vi da godt gå tæerne lidt ad hinanden i vores lille lejlighed.

Lilletut og jeg er helt enige om at vi skal hygge os lidt ekstra i weekenden; ja allerede om fredagen faktisk. Og en god hjemmebragt morgenmad i form af gode boller fra Meyers og kakaomælk fra Spar, så er den altså hjemme. Og faktisk er kakaomælk noget af det, jeg elsker allermest; ja alt der har med chokolade at gøre er et hit. Og her – vil jeg gerne helt uopfordret – sige at jeg er VILD med, at Matilde kakaomælk nu også findes i en laktosefri variant. Min mave er så glad !

Hygger I også lidt ekstra i weekenden ? Gør lidt mere ud af morgenmaden ? Eller hvordan vil du gøre jeres weekend lidt sjovere ?? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var i dag et vejr, et - lykkeligt, lyst, roligt og trygt - forårsvejr