Bryn, barnedåb og venindehygge

En blogger der lokker – inspiration #1

Jeg læser faktisk en del blogs efterhånden. Jeg gjorde det ikke til at starte med – faktisk havde jeg kun læst lidt af en enkelt blog, da jeg selv besluttede at blogge. Og jeg bed ikke engang helt fat i navnet dengang. Jeg udgav min blog – uden at læse videre – og begyndte først igen, da en veninde foreslog mig at læse lidt rundt i de seje morbloggere, der allerede fandtes, da jeg rodede lidt rundt i, hvor meget jeg selv skulle (lade være med at) dele. De damer hun anbefalede mig, var i den grad inspirationsrige og jeg var hooked. Især Trine læser jeg næsten alt af. Sneglcille (som var hende, jeg selv havde faldet over) havde jeg en lille pause med (desværre), men nu er jeg i den grad på igen og læser alt.

Inspiration – om det så er til egen blogging eller alt muligt andet – synes jeg selv er mega fedt. Jeg er ret vild med at læse alle mulige forskellige blogs, og jeg nyder altid selv at læse diverse anbefalinger og “Hvilke blogs jeg læser” indlæg… Jeg elsker at blive gelejdet rundt til blogs, som jeg ikke kendte, og så elsker jeg at høre om hvorfor folk læser de udvalgte blogs.

Inspiration og fornyelse af ens læse-liste – whats not to like…

Blog-scenen er (jo) meget mere end mommy-blogs. Og er der en dame, som jeg nærmest føler jeg kender “helt fra barns ben af” (=da hun oprettede hendes instagram konto) så er det Sabina. Jeg kunne lide hende lige fra start. Og jeg elskede den verden hun skabte med hendes billeder – og tekst. Hun var aldrig bleg for en sød kommentar, og kunne huske mig når jeg kommenterede. Jeg blev faktisk selv helt ked af det, da hendes elskede mormor døde. Og så blev jeg tilsvarende sindssyg glad på hendes vegne, da hun først blev gravid med hendes andet barn, da hun så fik succes med alle hendes fede DIY’s, kom i Boligmagasinet og derefter bare landede det ene fede job efter det andet grundet hendes seje kreativitet. Jeg beundre hende virkelig for hendes mange projekter, DIY’s, jobs og lækre billeder og ting – og alt hendes helt og igennem velfortjente succes !

Hendes instagram er noget af det bedste jeg ved – og jeg er vild med alle hendes påfund. Hvis ikke du kender den, så går du glip af noget, så skynd dig HERIND (Sabinas Verden)

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 22.06.16

Hun åbnede en blog, da hun fik den af hendes mand på deres 7 års kærestedag (seriously #lovegoals) og den blog er jeg lige så vild med, som hendes instagram. Bloggen hedder det samme som instagram kontoen, og beskriver det ret godt: Sabinas Verden 

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 22.05.57

En verden med kreativitet, dagligdagsfortællinger på den hyggelige måde, smukke billeder, DIY’s og så links rundt til de andre fede skriblerier/krea-rier hun laver for store sites som Silvan.dk, Panduro, Boligmagasinet og Woman.dk. Hun kan sgu noget den kvinde. Og så er hun sød. Det betyder halvedelen i min verden.

Og HEY så er hun nomineret til Årets Blog pris indenfor Håndværk og Kreativitet ! Og den synes jeg helt bestemt hun fortjener ! Jeg har stemt på hende via linket i dette indlæg – og du kunne da passende også sende hende en (fortjent) stemme HERFRA…

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 22.11.37

Billedet er Sabinas – bare lånt og gengivet her for at vise hendes lækre DIY’s

Kender du Sabina ? Ellers så gør du det nu – heldigvis <3

1 kommentar

  • En så fin anmeldelse. Og fuldt fortjent. Sabina er så dygtig og et meget sødt menneske<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryn, barnedåb og venindehygge