Godt nytår - med tømmermænd ! I-fucking-gen !!

Er jul cool ?

Som I har kunnet læse i flere af mine opslag på det sidste – altså de meget få opslag, der har været – har jeg haft en dum periode. En hård, træt, ufuldstændig, stressende, syg og glemsom periode. Jeg har dog husket Vega hver dag og at møde på arbejde på de rigtige dage, så helt galt er det altså ikke gået.

Og så har det været jul oven i hatten ! Og I behøver nok ikke tænke længe over, om jeg har været i julestemning ?!? Julestemning ?!?! Øhhh, NEJ ! Jeg havde pyntet op fordi en af mine patienter bad mig om det – for Vegas skyld. Så en alene-weekend gik med at hive mig selv op til pyntningen (og hive kassen op af kælderen) – for Vegs’ skyld – og hans…

Jul har i mange år været ambivalent for mig. Jeg både synes det er hyggeligt – og synes at det bestemt IKKE er hyggeligt !! Aftenen er jo overstået – hjemme hos os – med stress og jag i løbet af nul-komma-fem. Fladt. Ikke specielt glædeligt ! Bare fladt, tomt og overstået. I år var vi færdige og mine bedsteforældre kørt hjem igen kl 19.20. Snak om anti-klimaks !?! Vega kunne have været i seng på helt normal sengetid, hvis jeg gad. Men det gad jeg altså ikke…for det var jo juleaften – og vi skulle hygge os ! 1 -2 -3 HYYYG !

Heldigvis havde min svoger og jeg startet kl 12.00 med en juleøl, så da roen var faldet – alt for tidligt – stod den på (endnu mere) rødvin og 500-spil. Tror det er første år hvor jeg virkelig tænkte der kl 12.00 frokost…en øl må der til !?!

Og næste år har jeg så slet ikke Vega….hvad skal det ikke ende med ??!?

Hvordan gik jeres jul ??? Og varede den længere end min – og var den måske ligefrem hyggelig ??

img_2431

1 kommentar

  • Line

    Har det meget på samme måde med julen. Men måske man gør sig selv den største tjeneste ved at erkende at man ikke hygger sig, og så finde på noget andet. Noget som ikke er så opstillet hygge eller skabe nogle rammer for aftnen som måske kan ændre den lidt flade fornemmelse man sidder med? Invitere nogle venner, nogle andre fra familien, lave lidt om på nogle af traditionerne . Leje et sommerhus. Tá væk. Bare et aller andet så man kommer ud af den flade følelse lige denne aften? Eller måske bare erkende at det ér en flad aften? Men hvis det er det, hvordan kan alle andre så hygge sig så meget?.. overtænkning much..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår - med tømmermænd ! I-fucking-gen !!