Om at have et barn - og et liv...måske også samtidig??!

En alenemors udskejelser – og/eller bekendelser (same/same)!

Jamen så har man da prøvet det med! Altså at være sådan lettere udskejende i en alder af 33 (ja, jeg er virkelig 33 – bliver snart 34 faktisk!!) og mor!

Jeg har drukket alkohol UDE 2 dage i træk, har været ude 3 dage i træk, sovet hele dagen i går – og spist ikke-hjemmelavet mad 4 dage i træk! Well Hello Teenage-Kat!! Ja, føler mig lettere udfarende, knapt så ansvarlig og formentlig ret tom på kontoen! Eller vent nej, faktisk har jeg ikke selv betalt så meget af det, så måske det går, men alt det andet passer!

 photo 52b12220-5d83-47e6-b0d7-6445e167c961_zpsa19de8f2.jpg

Mine udskejelser startede i fredags med afdelingens julefrokost, og ohh yes det var en rigtig julefrokost med rimelig mad, mega mega god hvidvin, grønne shots, dans, flirten, fri bar og sjove indslag hele aftenen og natten igennem! Og JO jeg var også en del af den flirtende del af selskabet!! Sådan – bum – så er det sagt! Jeg ER jo Guds bedste barn (right…) så jeg lavede ikke (som sådan) nogen ulykker. Jeg blev ikke pinlig stiv (der var der andre der klarede istedet) – juhu! Jeg skvattede ikke så lang jeg var på dansegulvet – yeah! Jeg begyndte ikke at tude – yeah! Jeg kyssede ikke med nogen pinlige – yeaah! I det hele taget en YEAH aften, sådan én man kommer opløftet hjem fra, og tænker tilbage på som noget godt! Og JO, jeg har arbejdet der i 8 år nu, så JO jeg har kunnet svare “I DID” til alle de førnævnte pinlige ting – ohh yiiir; pinlig har jeg være i stor stil FØR I TIDEN (of course) 😉

Men JO jeg var en flirty-mom; dét indrømmer jeg. Og jeg fik danset med både alle pigerne og … nogen andre! Det var en god fest!

I går – altså lørdag – sov jeg først til 11.30 og så igen fra 13.30 til ca 17 hvor jeg så skulle gøre mig klar til at mødes på Wokshop og spise med mine yndlings piger. Puha, det var en hård fødsel (so to speak) at komme op fra sofaen, ud på badeværelset og ind og skifte tøj. Badet blev droppet – man er vel en skabs-skanky- lettere-beskidt-alenemor! På Wokshop spiste vi det lækreste mad, drak lækre sodavand – hvorfor har jeg aldrig smagt Ginger-beer før??? Og hvorfor hedder den Ginger-BEER når det er en sodavand!?! That makes no sence!!!? Efter et yderst kæmpe solid måltid havde jeg mest af alt lyst til at beeme mig selv hjem i seng, min krop var smadret, men tøserne fik mig overtalt til én drink på Boutique Lise – det var jo Happy-hour. Og lørdag. Og vi var ude! Og okay jeg er nem at overtale; jeg var med! Det endte med 3 drinks, en masse snak om mænd, sex, forhold, forliste forhold (mit), Tinder (til min singleveninde uden børn) og voksenlivet efter børn og masser af arbejde! Skide hyggeligt sådan at være ude med damerne og få snakket lidt løst igen, men shit jeg synes det er grænseoverskridende at være “i byen” og ude på “kødmarkedet” igen! Dét kan jeg faktisk slet ikke overskue og får en snert af hyperventilation og socialangst når jeg træder ind ad døren til sådan et sted! Shit, jeg håber ikke det bliver nødvendigt for mig at skulle finde min næste udkårne (M/K) sådan et sted!?

Jeg var hjemme i min seng igen kl 24. Og vågenede igen søndag 9.30 efter en masse sindssyge drømme om skilsmisse hos mine forældre, mama, folk fra jobbet og Lilletut, jeg var helt rundt på gulvet da jeg stod op. Og dehydreret helt tilbage fra fredag nat.

Søndagen bestod af at dulle rundt og småordne vasketøj, pakke kalenderen til Lilletut, oprydning, opsætning af nye hylder og en lampe i stuen samt nogen hylder og billeder på Lilletuts værelse. Mega hyggelig; jeg elsker at dimse rundt! Og så forkælede jeg mig selv endnu engang…efter en tur i Tiger for nogen af pakkekalendergaverne gik jeg sgu på Lélé og købte frokost! Sådan noget har jeg aldrig gjort før alene – men hvor var det fedt at sidde derhjemme med toplækker risnudelsalat med forårsruller og en gingerale! Mmmm – migtid!

 photo 4C3CA4EA-472D-44A6-BC92-BA29F04F0FF6_zpsoum0guad.jpg

Min hygge-migtid fortsatte i roligt tempo lige indtil opringningen fra mama; Mama havde kastet op hele dagen og havde nu ikke flere kræfter eller mere overskud til at jonglere rundt med Lilletut samtidig, så hvis jeg kunne komme og hente hende ville hun være mig meget taknemmelig. Og selvfølgelig kunne jeg det! Jeg hjælper selvfølgelig mama og Lilletut når det brænder på, for det er vel noget af det et godt samarbejde skal gå på! Jeg nåede selvfølgelig – i bedste mistroiske ex-kone stil – at spørge om det var tømmermænd der havde forårsagdiget opkastningerne, men det bedyrede hun at det ikke var. Og det lignede det nu heller ikke da jeg kom – men sikke et syn der mødte mig. Mama helt udkørt på sofaen i pendulfart til toilettet hvor hun kastede på (brunlig kaffegrums) og Lilletut der hostede konstant og var ildrød i kinderne og på næsen, og løb med mama ud på toilettet og sagde “Hvad laver du mama?? Mama kaster op! Mig kaste op!” Mama kunne fortælle at Lilletut dagen igennem havde haft ondt ca alle steder – lige som mama havde – og mama havde skullet puste, give halstørklæde på og ae hovedet og maven.

Vi blev lidt og hyggede – og jeg ringende min læge-søster op og lagde sygdomsrapport på mama, for jeg synes sgu ikke det så så godt ud! Søster var enig og synes vi skulle tage om skadestuen (1813) men det ville mama selvfølgelig ikke! Så nu ligger hun derhjemme i sin elendighed og Lilletut og jeg er taget hjem. Lilletut er endelig faldet i søvn – med ipaden og noget af the-stellet som sovekammerat. Jeg tænker lige at ringe mama op imorgen tidlig for at sikre mig at hun stadig er nogenlunde ok – ja sådan noget kan jeg sgu ikke lade være med på trods af det hele.

Og så krydser jeg fingre for at Lilletut ikke er syg imorgen. Jeg skal på job og evaluere julefrokost – og nåhr ja så har jeg ret mange patienter!

Flirty-skanky-mom eller ej, jeg har nydt mine alenedage og de er fløjet afsted – primært med arbejdsrelaterede ting og fest! Men billederne på telefonen af Lilletut er blevet studeret flittigt – og vist til alle dem der har gidet og se dem (eller ikke har noget at sige nej i tide!!) Jeg håber at I har haft en god weekend med eller uden børn…

7 kommentarer

 • Maria

  Sådan! Hvor er det bare så dejlig, at læse.
  Sidder med er stort smil på, for sikke du dog fortjener, sådan en weekend. Du fik nydt den og du slap dig selv lidt løs. Også er du jo skide handy 😉

  Ej hvor jeg stadig misunder dig! Vil også lidt uudd!

  Håber Mama har det bedre i morgen også krydser jeg lige for, at hende skønne Vega, kan holde sygdomme for døren. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Way to go girl!! Du formår da her at være totalt overskudsagtig overfor dig selv, din datter OG din ekskone på samme weekend! Respekt og armene i vejret herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Børn er skønne og dejlige (er selv alene med 4 skønlinger) men hold nu op hvor ville jeg gerne have sådan et par dage selv, det lyder vildt skønt 🙂 og det lyder som om at i bare får det der dele noget, til at fungere helt perfekt 🙂 Hilsen Malene som elsker at følge dig og lilletut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Hvor er du god! Tror det er så vigtigt med lidt vilde aftener, alenetid med god mad og dimsen rundt derhjemme for at komme på højkant igen efter en svær tid. Jeg får tit selv meget ud af at gå lange ture med musik i ørene, rundt i København?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj // Provinsmor

  Sådan Katrine 🙂 Lyder som en fantastisk weekend i dit tegn 🙂 Synes det er så fedt, at du kommer ud og giver den gas, for det er der bare tiltrængt for dig 🙂
  Her ser jeg frem til en date med manden min i morgen <3 Her er venner og veninder skudt lidt i baggrunden fremfor min familie i alt det her depressions helvede, så min mand er samtidig blevet min bedste ven som jeg kan slå mig lidt løs med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du skøn!
  Det var simpelthen dejlig læsning, på en dag hvor jeg fejler næsten det samme som mama må have haft 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Øv, det lyder ikke rart :/ Håber du snart bliver frisk…
   Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have et barn - og et liv...måske også samtidig??!