En skilsmissemors bekendelser, part 1. - Et liv i maximal kontrast

En ny gæst i sengen

Ja, der sker noget her i overhalingsbanen – aka skilsmisselivet!

 photo 3dbfd364-ec84-4ec4-be67-34ab75542f14_zpsp5jlegbh.jpg

I hverdagene sover jeg som oftest normalt alene i dobbeltsengen inde i soveværelset. Og Lilletut sover inde på hendes eget værelse – hele natten. Stortset! Sammen med en tændt Miffy lampe og en snekugle Bambi der drysser, dimser og lyser i to timer og slukker så selv (smart). Det er egentlig lidt i perioder, hvor hun vågner kl. 05 og vil ind til mig. Jeg prøver og undgå det for vi sover begge bedst hver for sig, men hvis hun absolut mener at dagen skal starte kl 04-05, så kommer hun ind i min seng sammen med ipaden. Yep sådan en mor er jeg; jeg springer helt 500 % sikkert over hvor gærdet er lavest tidligt om morgenen. Jeg gør ALT for at sove bare lidt længere. Jeg ruller faktisk helst under gærdet, hvis det er nemmest!

Typisk kan jeg som sagt brede mig ret meget inde i dobbeltsengen. Kedeligt! Men (heldigvis – kan man vist godt sige) stoppede det for en lille uges tid siden…!!

Uhh, jeg fik en gæst! Uhh…

En sød en af slagsen – heldigvis. En pæn en af slagsen – heldigvis. Og en der gerne putter og ligger tæt – heldigvis.

At gæsten så også har sparket mig i ribbene og i brystet, det er så en anden side af sagen. For nej, man kan vel dårlig anmelde sådan en sag til “Voldsramte Kvinder”?! Og at den også har haft 40 i feber og vågnet minimum en gang i timen og ville have vand, kan man vel heller ikke klage over noget sted – andet end hos mama og de af kollegerne der gider hører efter. For jo, det er jo Lilletut, der har været “ugens gæst” i min seng!

 photo 6752CC41-5992-4201-A822-69EA26D6F6CF_zpsp5gl8jcq.jpg

Okay, “ugens gæst” det lyder måske lidt klammo.

Men jo som I måske har set på IG, så har Lilletut været syg siden i søndags med ret høj feber. Hun har stadig høj feber og er stadig varierende sløv på trods af at have været på pencillin siden i mandags. Vi har bare så mange dårlige erfaringer med mellemøres-, hals-, og lungebetændelser der ikke reagere på pencillin, så i morgen tager vi til lægen for anden gang. Ens moderhjerte skrig-græder bare når ens barn er sygt, og ligger sløvt hen! Det er dejligt at hun gider putte – men ikke en rar grund. Min mor har været så sød at komme fra Bornholm og har passet hende de sidste par dage, så jeg har sluppet for at have “barn syg” på job hele tiden. Dejligt med hjælp for man er sgu lidt prisgivet som enlig mor med et barn der er så meget syg!

 photo 6B70A3B7-BA31-44D7-A3FD-2FB47CAC957E_zps7gtflfnu.jpg

Så jo, Lilletut er “ugens gæst” i dobbeltsengen og jeg har fejret det med at købe nyt Hay sengetøj med 20% – sådan et tilbud skal da bruges! Og så skal man jo også gøre noget godt for sig selv engang i mellem – og så selvom man ikke har pengene til det. 20 % I tell you!

1 kommentar

  • Liv

    Selvfølgelig skal der nyt HAY sengetøj til, når lilletut gæster dobbeltsengen. Jeg synes det er et ganske udemærket argument 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skilsmissemors bekendelser, part 1. - Et liv i maximal kontrast