En guide for Rookies: Tendenser, hotness og inspiration til forår/sommer 2016 - CIFF Kids august '15

Sorgen ved at miste sit barn – hveranden uge!

To ting allerførst de damer…

1. Havde jeg ikke lige været til Crossfit, og var blevet tæsket så hjernedødt hårdt igennem, at jeg nu knapt kan løfte en vanddunk – og skrive uden at ryste på fingrene, så havde jeg tudet mens indlægget her blev skrevet! Jeg havde været så selvmedliden at I formentlig havde brækket jer…eller været nød til at skylle efter med en flaske hvidvin eller to! (Jeg agter selv at gøre det samme om en times tid! Men jeg gør det sammen med nogen andre dejlige damer, så det tæller ikke som alkoholisk tendens! Don’t worry!)

2. Jeg VED godt, at nogen oplever det mest tragiske i hele Verden…det der helt sikkert overgår mit “tab”. Jeg vil ikke engang skrive det…I ved hvad jeg mener, og jeg VED at hvert fald to af mine dejligste læsere (I ved hvem I er<3) har prøvet det, og jeg HÅBER I (igen) ikke tager dette her ilde op. ALT min respekt, karma, good-will og kærlighed til jer og jeres smukkeste englebørn. Jeg kan stadig fælde tårer over jeres – og andre på IG’s – tab, når jeg læser om det. Det er så pisse hamrende uretfærdigt. I er SÅ pisse giga seje; I salute you!! Had mig ikke for MINE tanker, følelser og tårer over Lilletut.

For…

I går græd jeg. Jeg brød sammen i armene på min (dejlige) kæreste og græd. Af sorg! Hele dagen havde jeg gået med en underlig knugende fornemmelse indeni. Noget der voksede stillede. Pressede sig på, og gjorde pladsen til mig og pladsen til mit hjerte mindre. Det var som om mit hjerte ikke helt kunne slå. Og det var som om jeg ikke helt kunne trække vejret. Ikke dybt ned i lungerne i hvert fald.

Hvis jeg prøvede at mærke efter, kunne jeg tydeligt mærke den knugende fornemmelse trænge sig længere op i halsen, udhule brystet og bare gøre mig tom. Jeg havde virkelig på fornemmelsen at min Lilletut var væk. Væk for altid! Hun manglede, og manglede så inderligt gennemtrængende at det måtte være umuligt at hun overhovedet fandtes i denne Verden. Hvis jeg blev ved at mærke efter kom panikken. Panikken for at de var min intuition – snarere end “bare” et savn – der fortalte mig noget! For tænk nu HVIS hun var væk, Lilletut. Tænk hvis mama ringede lige om lidt for at bekræfte ?!

I mit indre kørte en dialog, der forsøgte at overbevise det inderste mig om at sorgen ikke var en døds-sorg men en “miste-sorg”. Samtidig var jeg lidt flov over at jeg gik og sørgede over tabet af min datter, selvom hun ikke var død! For tænk lige på de mødre der reelt må gå den sorg i møde – og leve med den! Men min lille sorg sortnede også mit sind. Ødelagde mine dage. Gjorde mig grådlabil og ulykkelig. Ja, og gør det stadig!

Jeg føler mig ulykkelig, når Lilletut ikke er her. Mit hjerte mangler (foruden kæresten) en grund til at slå. Mit liv er ikke fuldendt (fraset at kæresten er her). Mig, mit hjerte, mit sind ja hele mig er i sorg! Og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere den. Jeg tør knapt gå ind på hendes værelse, fordi jeg føler det som en slags mindeplads. Et alter, en gravplads hvor legetøj og bamser ligger spredt. Hvor sengen står uredt, og det hele bare ligger som da vi forlod det onsdag morgen for at køre i børnehave – og ikke komme hjem igen.

Den dag! For hun kommer jo hjem på mandag! Hun er væk i 5 dage og så går livet videre. Men i 5 dage skal hun hives ud af mit liv. Flåes ud af mit liv. Skæres ud – efterladende et gabende, blødende, dybt sår. Et sår der aldrig føles at ville hele. Et sår der truer med at dræne mig for blod; tage kræfterne fra mig og true mig på livsmodet. I 5 dage!

5 dage der føles som en evighed!

5 dage der føles som for altid!

5 dage!

Jeg bliver angst når jeg tænker på at de 5 dage aldrig får en ende. De vil komme hver eneste anden uge, hver måned, hvert år i hele mit liv. Hveranden uge skal sorgen finde bo i min krop, hveranden uge skal jeg tackle den. Hveranden uge skal jeg mangle hende! Hveranden uge skal mit dyrebareste tages fra mig. Hveranden uge skal jeg i-fucking-gen straffes for at ex-konen var mig utro og skred. Hveranden uge skal jeg mindes at hun ikke ville mig og familien – SAMTIDIG med at hun så tager det dyrebareste fra mig! Hvornår vinder jeg?! Hvornår skal hun lide ?

Og hvad nu hvis hun vil have Lilletut mere med tiden ? Skal jeg så straffes i endnu flere dage ? Leve endnu flere dage af mit liv i smerte og savn ? Jeg har båret, brækket mig og født Lilletut; hun er min! Jeg vil ikke miste hende! Jeg vil have hende hos mig altid – hvordan kan andet være fair?! Hvordan kan et barn tages fra dens mor?!

Jeg savner Lilletut <3

 photo C11F34B6-087F-4CA7-95B1-0C175B6A5612_zpsgvg2qcvx.jpg

11 kommentarer

 • Line

  Skilsmisser er pisse hårde, men risikoen ved at dele liv og børn med nogle er vel, at man kan ende med at gå fra hinanden, og skulle blive ked og dele. Alternativerne er vel, at forældrene bliver sammen til barnet flyver fra en trist rede med to forældre, der ikke har levet glade sammen, eller at man skal leve alene og få børn alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Guldborg

  Lige netop !!! Jeg gik hele tiden og tænkte “de dage skal bare overstås og så kommer hun hjem og alt bliver normalt” indtil det gik op for mig at det jo var det med at hun skulle være væk der var en del af det nye “normale” !?! jeg havde en forestilling om at vi bare skulle over målstregen så blev alt godt. Men den målstreg eksisterede jo ikke! Det var det hårdeste nogensinde at indse at det her var en permanent ting jeg aldrig ville slippe fra igen. At skulle undvære det bedste man har skabt. For fanden altså…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • JA!!!!! Lige præcis! En målstreg der aldrig kommer!!! En evig kamp for at nå dertil…og så flytter den bare x dage væk igen!!!
   At være væk fra det bedste man har skabt! Nemlig! Og fanden havde det!!!

   KRAM <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HMN

  Note til selv: Måske gemalen er irriterende engang imellem, men hell no om junior nogensinde skal i deleordning 😮
  – var min første tanke, da jeg læste indlægget.. Nok egentlig noget, der er værd at minde sig selv om ind imellem.

  Jeg kan godt forstå, at det er hæsligt – min mand (der har en mislykket familie fra længe før mig bag sig) siger, at det tager nogle år, før den smerte dæmper sig (og han nyder tydeligt, at han ikke misser noget som helst med vores fælles søn). Anyway, det bliver bedre – men forsvinder jo ikke sådan lige…

  Angående ex’ens straf – jamen så undværer hun jo også sit barn en stor del af tiden, så hvad det angår, står I vel ret lige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God Note to self!!! Den vil jeg forevigt også bære videre i mit hjerte i mit nye forhold!! Jeg synes virkelig ikke børn fortjener at blive delt op og smidt rundt’! Men ja, nogen gange er det bare nødvendigt!! Åbenbart !?
   Åhh nogen år….stakkels din mand, dig – og mig! Jeg glæder mig til det bliver bedre!

   Og du har helt ret – exen bliver straffet 9 dage hveranden uge :O

   KRAM <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Alminde

  Av av mit moderhjerte føler og græder med dig jeg står i samme situation, dog som singlemor og undvære mine drenge 1/2 delen af tiden. Jeg tror heller ikke jeg nogensinde vender mig til af være adskilt fra mine guldklumper. Specielt mærkedagene er hårde. Men det blir forhåbentlig bedre med tiden. Jeg ved de også har det godt med/hos deres far. Men savnet til dem er der alligevel.
  Tak for et tankevækkende blogindlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh…også dig <3 Det skulle være forbudt at savne og undvære!!!
   Kram til dig…og ja, jeg skal undvære hende juleaften i år!! Har med vilje taget en vagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er ikke alene jeg står i samme situation med mine to fantastiske unger og nogen dag er det bare helt ubæreligt. Jeg finder dog fred i at jeg har nogle glade, fantasiske og seje børn som tager livets udfordringer med oprejst pande. Jeg tror aldrig jeg kommer over sorgen den vil altid være der et sted sorgen over at blive svigtet og ikke kunne give dem den “familie” jeg ønskede så brændende for dem men jeg kan altid give dem min kærlighed og jeg vil altid være der uanset om de er hos mig eller deres far.

  Jeg kunne vælge og sætte mig ned og blive bitter det ville være så dejligt nemt at vælge den vej men det ville hverken jeg eller børnene få noget godt ud af. Hvis jeg prøver at turde at være lykkelig og leve livet fuldt vil minne skønne børn gøre det samme og hvem kan ønske sig mere ?
  føler tit jeg er belvet frarøvet halvdelen af deres liv men jeg ved også at de aldrig ville blive lykkelige hvis deres far ikke var i deres liv.

  Tro på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Katrine.
  Jeg er ny følger på din blog. Jeg har lige læst 4-5 af dine indlæg og tårene triller! Jeg har selv en søn på 1 år og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke så ham hver eneste dag – det må være forfærdeligt! Kan godt forstå dit hjerte til tider græder!
  Alle de bedste tanker til dig og lilletut.
  Jeg glæder mig til at følge med fremover!
  // Sanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanne, Ej hvor dejligt at du fandt vejen forbi 🙂 VELKOMMEN !! Og på en eller anden må er jeg da glad for at jeg kunne få tårerne til at trille på dig, for så må det betyde at jeg har ramt noget rigtigt 🙂
   Tak for forståelsen…ville bestemt ønske alle var lige så forstående.
   Og jubi – tak fordi du gider <3
   Kram Kat

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En guide for Rookies: Tendenser, hotness og inspiration til forår/sommer 2016 - CIFF Kids august '15