Er vi egoistiske ? Er jeg ? (Solo-mor #3)

Når dagens kur har budt på to flødeboller og en snickers !

Jeg har taget på på det seneste. Det rører mig både og. Altså sådan lige på knivsæggen mellem “depriiiiiii” og “det skal nok gå, det er ikke så slemt”. Det er heller ikke sindssyg mange kilo, men nok til det kan ses og mærkes. Og overvejelser om en egentlig kur har da sneget sig ind.

Jeg kan for såvidt godt forstå det. Jeg har ikke trænet de sidste 3 uger – eller er det 4 ? Men på den anden side har jeg ikke trænet fast de sidste 4 år. Så dét kan bare ikke være den store synder.

Jeg har måske spist noget mere – og noget mere købe-mad på det seneste, så det kunne være en del af forklaringen. Men jeg er ret sikker på at den store forklaring ligger i noget, som jeg lige er stoppet med.

Mine anti-depressiver.

Måske kan I huske, at jeg har fortalt, at jeg i mange år har været på antidepressiver efter to massive depressioner ? Tror jeg har spist de piller i snart 6-7 år, med en enkelt pause på et par mdr da jeg blev gravid med Tutti. Og i hele den periode har jeg ikke spist “helt normalt”. Jeg har i lange perioder ikke haft nogen spyt-produktion (og fået 4 huller), ikke haft nogen lyst til mad og faktisk haft kvalme og madlede en stor del af årerne. Jeg tabte mig en 10 kilo +/- og har faktisk været lidt afpillet at se på.

Da jeg skiftede mærke på pillerne under graviditeten, fik jeg lidt mere spyt (jubiii – det er frygteligt ikke at have spyt!) og et lidt mere lystbetonet forhold til mad, så jeg tog lidt på igen. Men i mange år har jeg altså kunnet klare den helt uden træning, og så samtidig tabe mig – eller bare holde vægten. Og dét vender man sig altså til.

Så nu hvor kaffe ikke bare er min mad, har jeg det altså lidt sværere. Nu er jeg sgu nok nød til at træne lidt igen. Og tænke over hvad jeg spiser igen. Så mens jeg kæmper med at finde overskuddet og “lysten” til træning og bedre mad, så har jeg idag på arbejdet spist to flødeboller – og her til aften en snickers, som lå i min lomme.

Hvad kan man lære af det ?

Ikke at have en snickers i sin lomme. Og ikke tage på arbejde 😀

IMG_6087

5 kommentarer

 • Trine Nordentoft

  Hurra for at jeg ikke er den eneste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Er selv i samme båd. Da vægten pludselig røg over 70 kilo måtte jeg tage affære så nu skal jeg lige tabe mig 5 kilo. Synes det er ok overskueligt. Vil sige at du ser bare så slank ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr tak Eva, det var sgu sødt sagt <3
   Forstår heller ikke hvad der sker…og så går min mave fuldstændig amok these days også, kan efterhånden hverken tåle laktise eller gluten – GODDAMMIT !!
   5 kg ! Den er jeg på… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Har du forsøgt med et bivirkings medicin? Jeg håber ikke du stopper grundet bivirkninger, de kan i langt de flestse tilfælde behandles<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er vi egoistiske ? Er jeg ? (Solo-mor #3)