Skal man grine eller græde ??

Støj, børn og støvsugere – ting der NU hænger sammen med Bosch ProSilence Allergy støvsugeren ! Vi er fan og DU kan VINDE en her…

reklame / konkurrence

Lilletut har alle dage været en lille støj-sensitiv pige. Hun hader høje lyde, både i hjemmet, i teateret/biografen og egentlig også ude blandt andre børn. Tutti er (jo) ørebarn og har døjet MEGET med de ører, og har haft dræn i flere år indtil det sidste par voksede ud her før hendes 4 års fødselsdag. Jeg har vænnet mig til at tage hendes hørebøffer med til diverse arrangementer – også selvom de egentlig bare byder på en stille og rolig teatertur.

Støvsugeren herhjemme er en same-same ting. Hun hader, når jeg skal støvsuge (og det gør jeg egentlig også ;)), fordi den larmer og går liiiige i hendes ører ! Jeg synes egentlig også, at vores egentlig helt ok mellem-prisklasses støvsuger larmer. Den piver og har en høj skingertone indeni den “normale” brummen/motorstøj. Og jeg skal da være helt ærlig at sige, at jeg ikke støvsuger særlig tit…

1: Det er ikke min favorit ting at gøre (tænker min støvallergi spiller ind. Ish. Min næse løber altid! OG så er min støvsuger ikke særlig “bendy” og vælter altid klodset rundt)

2: Jeg synes sgu, at det er lidt synd for Tut…og besværligt at hun skal have hørebøffer på eller gå ind i et andet rum, fordi hun bliver bange for lyden og ikke kan lave noget andet.

Meeeen….Bum – så var det at jeg ikke længere havde de undskyldninger !!! For nu har jeg fået lov til at teste den (mega) støjsvage støvsuger fra Bosch, nemlig deres ProSilence model, som – and I shit you not – virkelig ER støjsvag. Ja, nærmest lydløs i forhold til den vi har i hvert fald. Ninja-støvsugeren kalder vi den herhjemme !

img_2280 img_2289

Den er robust, så den ikke vælter for et godt ord, når man trækker den rundt i lejligheden over dørtrin og ind imellem diverse møbler. Den har et mega “bendy” suge-hovedet (er det et ord ??), så den kan nå ind under alle ting og rundt i alle hjørner. Den har et (faktisk flere) fede mundstykker til at sætte på slangen, så både paneler, hjørner, møbler osv kan støvsuges uden besvær.

img_2288

Den har evnerne ! Også hvis du ikke har ! Og så er den virkelig virkelig støjsvag. Og det er man næsten nød til at skrive flere gange, for det er jo dét, der er det ultimativt fede ved den !

Jeg kan nu støvsuge, mens Tutti ser ipad eller tv (eller leger med andre ting of course), jeg kan støvsuge tirsdag nat uden at mine naboer freaker (hvis det var dét, jeg gad!), jeg kan nu støvsuge mens Tutten sover. Jeg har simpelthen ikke nogen undskyldninger længere. Dammm !

Men min støvallergi er glad ! Dels fordi jeg reelt støvsuger nu, men også fordi at vores ProSilence også er allergi-venlig ! Nice !

Jeg – og Tutti – er fan ! Og I skal også have muligheden for at prøve den (…og blive fan). I kan nemlig vinde en lige her….jubiii !

img_2230

Læg en kommentar herunder indlægget, hvor I fortæller hvem der skal have den – og HUSK at skrive jeres email ! Og hvis I vil være SØDE ved mig, så del gerne konkurrencen med jeres venner (eller andre der kunne bruge en mega lækker støjsvag støvsuger) og følg mig på Instagram og Facebook også <3

ALT er Love <3

Jeg trækker vinderen mandag d. 6 Februar 2017, så I skal være hurtige på aftrækkeren… (Vinderen får direkte besked på mail OG bliver offentliggjort her i indlægget, som en tilføjelse.

TILFØJELSE MANDAG d 6/2-2017 kl 22.38: VINDEREN ER FUNDET….Amanda med kommentar nr 61 (du får en mail lige om lidt – tillykke)

skaermbillede-2017-02-06-kl-22-33-49

 

103 kommentarer

 • Annika

  Den lyder lækker! Den ønsker jeg mig ret meget 😍 Både fordi min den ene af tvillingerne er vældig støj-sensitiv og helst bor i sine hørebøffer, men også fordi den anden af tvillingerne har besluttet at støvsugeren er fars og skælder mig tonse meget ud, når jeg vover at støvsuge 🙈Så jeg kunne vist godt bruge en støvsuger, som både er støjsvag og ikke mindst er min 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den ønsker jeg mig mega meget 😁
  Jeg støvsuger næsten kun når min datter ikke er hjemme fordi hun er bange for lyden, og med 3 mennesker og en labrador der mon steriliseret, trænger der altså til noget mere regelmæssig støvsugning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Det skal jeg naturligvis selv 😀. Mine unger haaaader når jeg støvsuger, fordi det larmer. Min støvsuger er mere end 10 år gammel. Kunne virkelig godt bruge sådan en lækker sag. Lover den får et godt hjem ☺️ god søndag aften til dig og Vega.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Lyngby bødker

  Åhh den støvsuger ville jeg virkelig gerne vinde. Vores datter på 7 år er ekstrem sensitiv og magter på ingen måde den larm vores nuværende støvsuger laver!!! Det vil lette vores hverdag ubeskriveligt meget at vinde netop dette vidunder ❤ krydser fingrer for at jeg kan byde støvsugere velkommen hjemme hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Lyngby bødker

  Åhh den støvsuger ville jeg virkelig gerne vinde. Vores datter på 7 år er ekstrem sensitiv og magter på ingen måde den larm vores nuværende støvsuger laver!!! Det vil lette vores hverdag ubeskriveligt meget at vinde netop dette vidunder ❤ krydser fingrer for at jeg kan byde støvsugeren velkommen hjemme hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den vil vække glæde herhjemme af flere grunde…
  Dels er den støjsvag, jeg er lydfølsom pga smertesygdomme og det er mig der støvsuger🙄
  Dels er den handy i forhold til det store tunge skrummel jeg har nu. Den kræver mange kræfter af bakse rundt med, kræfter jeg ikke altid har.
  Så tænk hvis der kunne blive støvsuget oftere end der bliver gjort🙈 Det er i hvert fald tiltrængt med 2 deltidsdrenge, 1 hund (snart 2) og 2 katte. Sjovt nok tørrer ingen af de 5 førnævnte fødderne af på de dertil indrettede måtter😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjørdis

  Den vil jeg super gerne vinde! Min støvsuger er gammel og slidt, larmer af bæ til hvilket mit barn slet slet ikke kan ha i sit tankemylder hoved. Og så vælter slangen og hovedet af konstant når jeg støvsuger, virkelig belastende 😑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil gerne selv vinde den! Jeg har termin til februar og med en lille baby vil det nok være ret smart med en støjsvag støvsuger. Jeg støvsuger nemlig normalt flere gange om ugen fordi jeg både har støvallergi ligesom dig, men også fordi jeg har en indekat, der taber hår som om den aldrig har lært andet… krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L A Nielsen

  Ihhh… det er jo lige hvad jeg står og mangler. Min støvsuger er gammel, klodset, gigantisk og bare ikke særlig god.. havde overvejet at ønske mig en ny i julegave.. men.. det er altså bare ikke der fedeste at få, vel?
  Ville blive så vildt glad for at vinde denne seje støvsuger!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min mand! Han har rengøringsvanvid, men med en nyfødt er der bare ikke ret mange minutter om dagen, hvor der er mulighed for at støvsuge uden at vække ungen! Ååååh, hvor ville han blive glad for den der 😁😁😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisa Tschammer

  Ååååh den skal jeg da have. Mine unger er så lydfølsomme og brokker sig hver gang der er høje lyde og jeg skal støvsuge. Den ville bringe lykke hos os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine

  Åh den vil jeg meget gerne vinde – er selv lydfølsom, så det ville være en drøm! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Thordal

  Mig mig mig! Jeg vil forkæle min skønne lille familie med den nye støvsuger. Lige nu sidder jeg og kigger på støvsuger midt på gulvet. Den står og venter på at vores lille søn vågner fra lur, så resten af stuegulvet kan blive støvsuget. Vi vil meget gerne invitere en ninjastøvsuger indenfor 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gunthel Nielsen

  Jeg vil gerne vinde den til mig selv. Så kunne jeg måske bedre støvsuge end nu. Min datter er bange for støvsugeren, men da lillebror er ved at lære at kravle skal der jo støvsuges end del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Åh den skulle jeg bestemt selv have. Med (uforklarlig) kronisk hovedpine på tredje år nu, er støvsugning en af de ting der bliver udskudt. Er alene med to (skønne men virkelig larmende (synes jeg)) børn, så mit hovede bliver hurtigt fyldt op af alle deres lyde. Støvsugeren bliver derfor ofte kun svunget når min mor kigger forbi og jeg kan gå et andet sted hen. Det er jo ikke super optimalt, for støvsuges skal der jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg vil gerne vinde støvsugeren til mig selv. Min datter hader også vores støvsuger, den larmer og er mega klodset – så sådan en fiks sag vil da bare være kanon at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Anine

  Jeg vil rigtig gerne vinde den til mig selv. Min søn Viggo er også ørebarn og bliver virkelig ked af det når jeg støvsuger. Så det er ret så svært at få støvsuget herhjemme. Så Viggo og jeg håber og krydser for at blive de heldige. 🍀 Mange hilsner fra Stine Anine . anine1984@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thinna

  Jeg vil da virkelig gerne vinde en Ninja støvsuger til mig selv og mit hjem. Ville elske en støjsvag støvsuger, så det bliver rarere at støvsuge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wauw … den vil jeg gerne vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det skulle jeg selv have😍😍😍 med små børn er det ikke nemt at få støvsuget i løbet af dagen, så kunne være skønt at kunne gøre det når de sover😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kragh Eriksen

  Den vil jeg elske at vinde. Min 2 årige er pt i den faaaaase “støvsugeren-er-verdens-mest-interessante-legetøj-og-jeg-nu-kan-jeg-selv-tænde-den-så-nu-leger-jeg-KUN-med-den-i-alle-mine-vågne-timer” *gab* mine øre er trætte!!! Med en lydsvag støvsuger ville alles dag blive lidt mere tålelig, mens barnet udforsker sin fase 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sand

  Nøjjj den vil jeg gerne vinde da vores skønne hund er SÅ bange for vores støvsuger så denne frække lyd løse sag ville være perfekt 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sand

  Nøjjj den vil jeg gerne vinde da vores skønne hund er SÅ bange for vores støvsuger så denne frække lyd løse sag ville være perfekt 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min kæreste skal have den her. Han er ham der støvsuger, for med 60 kvm og en lille baby er der ingen chance for at jeg kan støvsuge med det skrummel af en suger vi har mens hun sover middagslur uden hun vågner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  det vil da være super god at vinde, vores er lige gået død 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  den vil være dejlig at vinde, vores er lige gået død 🙁 også har jeg en dreng på 6 år som er født 10 uger fortidligt, som har det svært med for meget larm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Den ville klæde vores hjem og stå godt til en nyfødt baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line aarslev

  Det skal kæreste (det ham som støvsuger herhjemme). Tror ham vil værdsætte at hunden ikke gør og børnene ikke råber fordi støvsugere larmer😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal vores dejlige svært astmaramte far – han er nemlig vild med rengøring, så nu hvor det er aktuelt, kunne det være fedt med sådan en til ham❤😍

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Ville ønske vi kunne have fået en da Anna K var mindre, hun er meget for tidligt født og var ekstremt støj sensitiv. I dag har vi Rebecca og baby Hannah. Rebecca er fuldstændig ligeglad med larm og har altid været det. Men med baby Hannah, der vågner meget nemt og en husky i huset ville det være sagen med en støjsvag støvsuger, for i visse fælde perioder kan man støvsuge tre gange om dagen eller mere, 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Åh, jeg fik totalt grineflip midt i dit blogindlæg 😝🙈😂😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Den ønsker jeg mig virkelig meget. Så kan der gøres rent i vores nye hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jepsen

  Det kunne være fedt med en ny støvsuger og ikke mindst en der ikke larmer sindssygt😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Aagaard

  Nøøøøj den vil jeg gerne vinde og give til min kone, som er lige så støvallergisk som dig. Så kan hun også nappe støvsugning engang imellem 😉 Støjsvagheden lyder som en kæmpe bonus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidiaa93

  Åhhh! Med to små børn (2 år) og (9 mdr), ville det være SUPER fedt at kunne støvsuge, uden nogen enten blev bange eller blev vækket! Krydser alt hvad jeg har! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Den skal min mand da have i fødseladagsgave 😂😂 Lige det han ønsker sig 🙈 når det så er sagt så trænger den gamle seriøst til blive skiftet ud men det er som om det bare er sjovere at købe tøj og spise sushi for de penge hver måned istedet for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nøj! Den må vi eje! Vores datter Vigga på snart 2 er panisk omkring støvsugeren, så det ordner vi altid, når hun sover til middag (kun muligt i weekenden). Og vores kat er bestemt heller ikke begejstret. Til maj melder lillebror sin ankomst, hvilket nok ikke gør timingen af støvsugning nemmere 😮🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruG

  Haps, den ser lækker ud 🍀😍
  Den vil vi så gerne vinde herhjemme af fler årsager
  Vores dreng er endelig kommet i et træningsforløb mht sanserne der ikke er ordentlig udviklede. Det giver nogle udfordringer i hverdagen og da han samtidig er ørebarn er han heller ikke glad for høje /store lyde.
  Desuden har vi en gammel hund der smider hvad der ligner halvdelen af hans pels dagligt skal der støvsuges… Dagligt.
  Medmindre lillesøster skal klare den når hun skubber sig rundt på gulvet 😫😱
  Så støvsugning ville være ideelt herhjemme efter kl 20….
  Meeeen vi bor også i lejlighed……. 😫🙉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har også nogle utrolig lydsensitive drenge og det er nærmest umuligt for mig at støvsuge når de er hjemme. Så det ville være fantastisk at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Den vil jeg super gerne vinde😁 med 3 små børn og et stort hus vil den gøre stor lykke😊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Min datter hader også støvsugeren (hun er bange for den høje lyd) så det ville være dejligt med en ny stille en af slagsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Jeg er selv super følsom mht. lyd og har længe ledt efter en støvsuger, der ikke piver skingert😖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Den er så lækker og jeg håber, at den får et permanent hjem her. Jeg er kronisk smertepeatient og har ofte dage, hvor jeg er lys- og lydfølsom. men med en lille purk, der kravler over alt, så skal der bare være rent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cam_naya

  Åhhh den ville være som et kærkommen savnet familie medlem her hjemme. Vores støvsuger larmer så voldsomt at vi nu bruger dovne Hanne (en lang fejekost og fejebakke) og det tager sin tid at komme gennem lejligheden med hende. Jeg tror også at naboerne lige så meget som os ville sætte pris på en lydløs støvsuger. Så vi krydser og håber på at dovne Hanne kan komme på pension😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Den skal da herhjem og bo! Har en lille fyr der også døjer med ørene OG en stor fyr på 6 år, som er enormt støj-sensitiv. Derudover mangler vi faktisk en ny støvsuger, så det kunne ikke passe mere perfekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den støvsuger ville passe rigtig godt ind herhjemme. Jeg har altid hadet lyden af støvsugeren og gemte mig tit som barn, når der blev støvsuget. I dag er det min kæreste, der støvsuger – normalt pga min dårlige ryg og lige nu pga bækkenløsning. Så jeg ville gerne glæde ham med en ny støvsuger og en kæreste der ikke forsvinder ind i et andet rum, når han støvsuger. Og med en lille ny på vej i næste måned, ville det være superlækkert at kunne at støvsuge mens hun sover:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den skal min kæreste have, så han kan støvsuge vores hjem (hahhaha, som om det kommer til at ske 🙄)
  Men vores unger ville elske en støjsvag model, vi har nemlig lidt samme problem som du beskriver 😒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BundgAArd

  Det lyder som en virkelig lækker støvsuger pp mange fronter. Især er jeg vild med at den ikke vækker alle i opgangen (lydmæssigt!) samt at der er så mange forskellige mundstykket med.. Dét savner jeg gevaldigt ved den Bosch vi har nu og når man er lidt en gadget pige der er vild med et støvfrit hjem tror jeg at den støvsuger vil få det fantastisk hos mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Fischer

  Den behøver min mand 😊😊 herhjemme lider vi også af støvallergi, og med to hunde og en 1-årig der er bange for støvsugeren er det utrolig svært at passe ind i hverdagen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Lyder som en super støvsuger og lige hvad jeg mangler. Lille , let og støjsvag. Super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bach

  Wow! Den behøver min dejlige bror, fordi han har hund og kat men ingen støvsuger der virker. Det ville være dejligt at forkæle han med en fed støvsuger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Uhh den ville være skøn herhjemme. Med to små drenge i huset, mand og to katte skal der støvsuges tit! Det er bare svært når man først har mulighed for at gøre det når drengene sover og med en støvsuger der støjer som jeg ved ikke hvad 😬 Så en støjsvag og effektiv støvsuger vil være så velkommen hjemme hos os 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en ville virkelig være lækker at have når lillebror melder sin ankomst. Vi kan vel alle se det det scenarie med en baby der endelig sover og så er der en eller anden latterlig ting der vækker ham? Jeg krydser fingre hvert fald.
  Kontakt@jeansjeans.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lundtoft

  Den er lige os! Så kan jeg støvsuge, mens Alpha sover 🙂 Win win! Den skal klart til Nordjylland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Den kunne være rigtig gavnlig hjemme hos mig. Jeg har det på samme måde som din Tut, da jeg også var ørebarn, og har fået dræn i mange gange. Så selvom jeg ikke længere er bange for min støvsuger, så får jeg stadig ondt i mine øre og hoved, når jeg støvsuger. Så at være den heldige vinder, af en støjsvag støvsuger, ville da være helt perfekt. Jeg vil i hvert fald krydse mine fingre 🙏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Den vil jeg gerne vinde- jeg støvsuger med min kærestes gamle støvsuger, der er ved at være en gammel gut på 12 år. Jeg har forøvrigt også husstøvallergi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Den ønsker min kære mand sig 😉 og vores børn vil også sætte pris på det især vores datter, så hun ikke behøver at flygte ind i et andet rum, når der skal støvsuges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Romby

  Den vil jeg super gerne vinde til mig selv faktisk ☺ Min ældste søn er autist og meget sensitiv overfor lyde, så hvis jeg kunne udskifte vores egen larmende støvsuger med denne, ville det da være fantastisk 🙏🏼 Så er der dog ikke længere nogen undskyldning for at få gjort det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det skal min veninde, der venter sig barn nr. to. Med to børn i huset må det da være en hjælp med en så støjsvag støvsuger, så hun netop kan udnytte luren til at få klaret lidt praktisk 🙂 Håber hun vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Dejligt at høre om den støvsuger. Den vil vi rigtig gerne vinde. Vores Elliot græder når vi tænder vores og det er så synt for ham. Så ja den vil vi så gerne vinde :-).
  Knuser Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Den ønsker jeg mig virkelig meget. Min snart tre årige søn er også ørebarn! Han hader ligeledes når jeg støvsuger. Som man jo er nødt til at gøre ofte, når der er barn i huset. Krummer er det værste jeg ved😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det skal min mor. Hun er typen der tænker på alle andre før sig selv hvilket ofte er kommet mig til gode. Tilmed har hun lige haft fødselsdag hvor jeg desværre ikke fik købt en gave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal jeg selv. Så kan jeg have en både i under- og overetagen og derved slippe for at slæbe en op og ned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line ( _linelykke_ på IG )

  Min søde kæreste fortjener helt klart en Ninja-støvsuger!😍 Han har stået for alt det huslige arbejde igennem det meste af min graviditet pga. bækkenløsning. Han har på ingen måde brokket sig, selvom mit behov for oprydning/rengøring er LANGT større end hans, så han har bare knoklet på😅 Han har dog brokket sig en smuuule over vores støvsuger! Jeg fik den i flytte-hjemmefra-gave af mine forældre for maaaange år siden. Den er skrumlet, ledningen er defekt, så den kan ikke række ret langt, og den suger ikke særlig prangende, (hvilket jo er ærgerligt for en støvSUGER 😂). Og med et hus med 3 etager, er det lidt op ad bakke.
  Og med termin i næste uge og en baby i huset lige pludseligt, kunne det da være fantastisk med sådan et vidunder, der ikke støjer så meget. Så er der heller ingen undskyldning for at jeg ikke begynder at gribe støvsugeren igen og manden kan få lidt aflastning😁❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Støjsvag lige noget for mig min der hjemme 11 år gammel så er mere tid børn så kan jeg støvsuge når de sover da den gammel lyder en traktor der sidder fast i mudder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Årh det ville være den perfekt støvsuger for mig! Jeg har en lille bitte hund, som simpelthen bliver så bange hver gang jeg støvsuger pga lyden der kommer fra den, så den vil helt klart passer perfekt til mit hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ihh jeg ville da glæde mig selv med den lækre sag. Går pt. hjemme med nummer tre og der bliver sgu hurtig støvet og der ville en støjsvag støvsuger da være optimal så der kan støvsuges mens den lille sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  For pokker,den vil jeg rigtig gerne vinde,herhjemme er det mig der går,når der skal støvsuges 😁
  Kan simpelthen ikke holde lyden ud og med 2 hunde,en kat og 4 drenge,kører den minimum én gang om dagen.
  Kunne være så fedt,hvis jeg selv kunne få lov til at støvsuge 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Åhhhh ja tak
  Er mor til to gnaver(læs børn) og vores gulv liger en krise zone for hamster. Min yngste er lige som din tut ørerbarn og hun ikke bare hader larm. Nej hun HADER det. Så den der super støvsuger ville passe smadder godt ind hos os 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Det ville være fantastisk. Lui på 2,5 år er begyndt at sige “Mor stop nu med at larme” hvergang der skal støvsuges. Og så ville det være fantastisk ikke at skulle have dårlig samvittighed over for naboerne når der smadrer et glas kl. 6 søndag morgen og man er nød til at støvsuge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mangelsen

  Som mor til en pige på 11 år med ADHD, ville det være super. Hun vil selv gerne hjælpe til, men har svært ved at koncentrere sig om støvsugningen for larmen. Er også sikker på at lillesøster ville blive glad, da hun broker sig højlydt over at hun ikke kan høre fjernsynet, når mor forsøger at være fornuftig 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Den kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde. Så vil jeg forære den til min datter som har 2 små børn. Hun kunne sikkert bruge sådan en lydsvAg støvsuger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  UH, jeg mangler vildt meget en god og lydsvag støvsuger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Som enlig mor til to små børn kunne det være fantastisk at vinde en støvsuger der ikke larmer, så rengøringsniveau kan blive klaret når børnene sover, for med fuldtidsarbejde og to trætte børn der har været i institution hele dagen, så er det sjældent at der er tid til at få støvsuget i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Den vil jeg skam beholde selv, hvis jeg skulle være så heldig😊
  Både barn og kat herhjemme er meget lidt glad for støvsugere, men de er sjovt nok begge to grunden til at der helst skal støvsuges dagligt😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil gerne vinde den, da jeg også hader at støvsuge! Synes en støvsuger er kluntet.
  At den ikke larmer kan kun være en fordel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor dejligt.. hader selv støvsugerlyden, så den skulle er state min gamle støvsuger… så må den gå til nogen der slet ikke har en støvsuger… tror også Zorro bliver glad for den ikke larmer, måske vil han gø mindre af den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Den lyder næsten for god til at være sandt 😉 Hos os har vi også en søn, som ikke er fan af høje lyde, og forældre med støvallergi, så den lækre sag vil jeg vildt gerne vinde! Den vil være fantastisk i vores nye gamle hus, hvor vi må leve med gulvtæpperne et par år endnu, mens at der spares op til ombygning.

  God fornøjelse med støvsugningen 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina N

  Hvis jeg vinder, så skal min kæreste helt sikkert have den. Den bliver pakket ind og givet til hans fødselsdag den 1. marts – som hævn for, at han til min fødselsdag forleden gav mig et tilskud til en ny støvsuger i fødseldagsgave! Verdens mest uromantiske kæreste 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Det kunne da være fantastisk at vinde! Min søn er kun små 4 uger, så han ved slet ikke hvad han kan li’ og ikke kan, til gengæld kan jeg nikke SÅ genkendende til det der med løøøøbende næse, og min kat har trods 10 år uden farlige angreb, stadig en enorm angst for at støvsugeren skal angribe hende og suge poterne væk under hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Det skal kæresten. Hun vil sætte pris på en god støvsuger til alle hundehårene. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Med 3 meget svinende børn i huset så ønsker jeg mig den meget selv og det at den er støjsvag vil være møg perfekt for så kan jeg støvsuge når ungerne er kommet i seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte bro Svenstrup

  Årh med to små børn og støvallergi ville det simpelthen være fantastisk at vinde!! Håber så meget, da vores nuværende er noget af en larmende gammel sag 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Åh, efter at være flyttet i lejlighed kunne denne være fantastisk. Så kan man måske tillade sig at støvsuge en lørdag kl.8 – livet med børn 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg ville elske at kunne blokere støjen fra en støvsuger, en kedelig pligt som rengøring, og bare være tilstede i hverdagens gøremål, uden at skulle lade sig forstyrre af mere end nødvendigt. Håber jeg vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Åh den ville gøre lykke herhjemme. Med en 2-årig, der sviner men samtidig ikke kan lide at vi støvsuger og en lille baby – ville det være lykken, hvis vi nogen gange kunne støvsuge, når børnene sov og vi derfor kunne udnytte alle de vågne timer med dem på en sjovere måde end med støvsugning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Møller larsen

  Det vil virkelig være super at vinde da min søn bestemt heller ikke synes det er rart når der bliver støvsuget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Min egen er lige gået i stykker og kattehårene samler sig til større og større monstre time for time.. Måske når jeg ikke engang opleve den, hvis jeg vandt :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hader at støvsuge! Men vil blive lykkelig for en ny støvsuger…. Jeg trænger virkelig. Og med en lille ny bebs, så vil en støjsvag jo være toppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita

  Den skulle være til mig selv 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MamaLou

  Jeg ville elske at vinde sådan en fiks støjsvag sag 👏🏻👏🏻 -håber og krydser fingre! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ih, det ville være så mega meget Nice at vinde sådan en fin og lyd svag støvsuger.
  Med 3 børn i huset, bliver der støvsuget 1 gang i døgnet. Skiftevis af min mand og jeg, men ser kunne være så rart at støvsuge imens mindstemanden sover til middag😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid andersen

  Vi kunne VIRKELIG godt bruge en ny støvsuger, da vores netop er gået i stykker! 😒 Og at den så er støjsvag er jo bare ekstra luksus☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Den skal mit stakkels gulv vinde – det bliver støvsuget alt for sjældent fordi den vi har nu er stor og bøvlet og dårlig. Så gulvet og jeg ville blive lykkelige for denne præmiestøvsuger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Jensen

  Min mand skal mega meget vinde den, så han kan støvsuge mens alle 3 børn (2 på 4 mdr og en på 2 1/2 år) sover. Vi får aldrig støvsuget nu fordi man altså nødigt vækker børnene! En støjsvag støvsuger vil være fantastisk. Jeg har iøvrigt støvallergi og burde bo i et rent hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Den skal jeg selv have 🙂 Vi mangler en god støvsuger herhjemme med 2 børn og 1 kat :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin Sofie

  Jeg har selv brug for en ny støvsuger, så vinder jeg skal den blive her;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Den ville jeg forære mig selv. Min søn på 5år er så bange for min nuværende støvsuger så den vil blive taget imod med åbne arme ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Vores støvsuger arvede min mand, for 11 år sidens da hans far døde.. Den er så gammel, at vi ikke kan få nye filtre eller poser til den, men min mand har svært ved, at den skal videre… Så jeg ville give den til ham, og så kan den minde ham om mig og hans kære far de næste mange år! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det skal jeg selv🙋 Hjulet falder os vores gamle støvsuger. Billigt skrammel😤 Håber jeg er den heldige. God aften til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Orghhhh hvilken lækker sag – den kan bestemt gøre gavn hjemme hos hos 😊🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Den vil jeg super gerne vinde 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man grine eller græde ??